Dit is hoeveel Temptations Gregory verdient met steamy content

De influencer heeft een salaris waar je U tegen zegt...

Net als veel andere realitysterren ontpopte Gregory Deira na zijn deelname aan Temptation Island zich als een ware influencer. Enne, hij plaatst niet alleen onschuldige kiekjes op Instagram. Op andere platforms gaat het er op Gregory’s profiel veel pikanter aan toe. Aan Fawry not Sawry onthult hij hoeveel cijfers hem dat op de bankrekening oplevert.

Career switch

Tegenwoordig dienen programma’s als Temptation Island of Ex on the Beach niet meer alleen als de ‘ultieme relatietest’ of een leuk avontuur, maar vaak ook als een opstapje naar een carrière in de mediawereld. Want let’s be honest: zijn er nog mensen die na hun deelname aan een dergelijk realityprogramma níet een career switch maken naar influencer? Gregory deed het in ieder geval wél, en daar heeft-ie een aardig zakcentje aan overgehouden.

Recap

Mocht je het even niet meer weten: Gregory deed in 2020 samen met zijn toenmalige vriendin Karina mee aan Temptation Island: Love or Leave. Dat hun relatie aan alle kanten rammelde, bleek wel in het programma. Waar Gregory zijn ogen niet van de verleidsters af kon houden maar uiteindelijk fysiek niets deed, ging Karina op de valreep nog vreemd met verleider Daryl. Het is dan ook no suprise dat de twee vandaag de dag niet meer bij elkaar zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gregory Deira (@gregdeira)

Salaris

Eind vorig jaar liep Gregory zijn nieuwe vriendin tegen het lijf, Anna Bron. Zij was al wat aan het experimenteren met pikante kiekjes op OnlyFans, en de bankrekening die ze daaraan overhield inspireerde Gregory om ook maar eens aan de slag te gaan met het maken en delen van steamy content. Inmiddels zit de realityster helemaal in de business en geeft hij toe dat hij zo’n 15.000 tot 20.000 euro per maand op zijn rekening gestort krijgt. Wel benadrukt hij dat de content die hij plaatst behoorlijk ver gaat. Zo gaat hij volledig naakt voor de camera en deelt hij ook zijn avontuurtjes onder de lakens. Oeh la la!

Bron: FEM FEM | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws