Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptation Island: ook tweede kampvuur roept vragen op bij de dames

Eén specifieke dame is daarentegen de rust herself...

Nu Melanie en Ramon helemaal zijn ingeburgerd in de villa's, vond het productieteam van Temptation Island: Love or Leave het dan ook meteen tijd om de dames naar het kampvuur te sturen. Enne, die ging er wederom vurig aan toe. Wait, what?

Kampvuur

Een nieuwe kampvuur-ronde stond deze aflevering weer voor de deur voor Shanta, Iris, Miriam en Melanie. Zoals gewoonlijk zijn de dames weer op van de zenuwen en zijn ze benieuwd wat ze van hun mannen te zien krijgen. And we get that. Zo is Shanta bang dat ze iets ziet wat ze niet leuk vindt, hoopt Melanie niet te zien dat haar vriend nu al een klik heeft met een verleidster, heeft Iris gezonde spanning en wil Miriam niet zien dat haar vriend een verleidster te veel complimentjes geeft. Duidelijk!

Melanie en Ramon

Als de vrouwen bij het kampvuur aankomen, is de spanning om te snijden. Als eerst is Melanie aan de beurt. Enne, wat ze ziet is zeker niet wat ze had verwacht. Zo is er op de beelden te zien dat hij in een hele korte tijd al een hele goede band heeft met verleidster Danique. Zo laat hij weten dat hij haar een knappe verschijning vindt, en laat hij zelfs weten dat zij zijn temptation 'zou kunnen' zijn. Ook laat hij vallen dat hij het 'fysiek' wil gaan ontdekken, iets wat grote vraagtekens oproept bij de blondine.

Beelden

Iris kreeg daarentegen hele fijne beelden te zien. Zo ziet ze dat Mitch haar heel erg mist, iets wat 'ie van haar ook wel wat vaker tegen haar mag zeggen. Maar dat de blondine ziet en merkt dat Mitch haar overduidelijk mist, doet haar goed. Ahw! Shanta wordt echter niet op haar gemak gesteld door de beelden die ze krijgt. Ook Joël voelt wel een vibe met Danique. Ah oh! Maar dat is niet alles, zo vertelt Marisol ook dat hij haar wat ongepaste vragen stelde in het busje als de camera's er niet bij zijn. Oei...

Als laatste is Miriam aan de beurt. En hoewel ze vorige week nog helemaal wild werd van haar fotolijstje die af was gegaan, is ze ineens de rust herself geworden. Zo vindt ze de beelden die ze kreeg van Lester helemaal niet erg en voelt ze zich 'prima'. Ook het bewegende beeld van haar fotolijstje kreeg ze te zien. Iets waar ze ook heel 'blij' mee was. Echter, denken de andere meiden én de verleiders dat ze een masker ophoudt voor haar vriend. Maar is dat ook echt zo? Voor dat antwoord moeten we nog eventjes wachten!

Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag te zien bij Videoland. 

Bron: Temptation Island: Love or Leave | Beeld:  Tom Cornelissen