Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wait, what? Zo zag Temptations Danique er vroeger uit

Wat een verschil!

Wie het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave volgt, weet inmiddels dat de superknappe Danique (21) niet meer van ons televisiescherm is af te slaan. De tattoogirl blijft zeker niet onopgemerkt bij de mannen, waardoor wij het reden genoeg vonden om even in de archieven te duiken. Want: hoe zag de beauty er vroeger uit? Eén ding is in ieder geval zeker: we herkennen haar bijna niet meer terug!

Knappe verschijning

Nu we kennis hebben gemaakt met Danique in Temptation Island, weten we allemaal wat voor een knappe verschijning de 21-jarige is. En hoewel de beauty nog vrij jong is, weet ze precies waar ze naar op zoek is als het gaat om een potentiële partner. Zo gaf ze in het programma aan dat ze op zoek is naar een man die weet wat hij wil én een man die onder de tatoeages zit. Just like her. Maar of deze man ook te vinden is in Mexico? Dat is de vraag.

TikTok-video

Maar daarvoor zijn we hier natuurlijk niet, want we zijn heel erg benieuwd hoe de 21-jarige beauty er vroeger uitzag. Gelukkig hoefden we niet heel veel research te doen, aangezien Danique herself een oude foto van zichzelf heeft gedeeld op TikTok. Enne: wow! Wát een verschil.

@daniquescw Big change #tattoos #tattooedgirl ♬ VOID - Melanie Martinez

In de video zien we een oude foto van Danique waar we haar eigenlijk helemaal niet zo goed in kunnen herkennen. Zo zien we een blonde Danique, zonder tatoeages. Ja, echt. Look for yourself.

Met deze video hopt de Temptation verleidster mee met een TikTok-trend waarin je jezelf vraagt 'waarom iemand zo veranderd is'. Dit staat dan ook bovenaan de oude foto van de 21-jarige. Daarna zien we een video van Danique waar we op zien hoe ze er nu uitziet. Er staan dan ook in de caption: "Big change". Zeg dat wel! Maar natuurlijk nog steeds zo prachtig als eerst!

Bron: Girl Scene | Beeld: Tom Cornelissen