Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Melanie valt letterlijk de Temptation-villa binnen

Welkom, Melanie!

Nu Evie en Mike zich niet langer tussen de Temptation-koppels bevinden, is het slechts een kwestie van tijd voordat een nieuw koppel zijn intrede maakt. Deze week kondigde Videoland al aan dat dat Melanie en Ramon gaan zijn. Enne, aan de eerste beelden te zien vallen (letterlijk) ze goed in de smaak bij de rest!

Nieuw koppel

Vanaf morgen kunnen we zien hoe Melanie en Ramon hun intrede maken in de Temptation-villa's. De twee kennen elkaar door het uitgaan in Antwerpen, waar de vonk meteen over sloeg. Echter, ze wonen 230 kilometer uit elkaar waardoor ze elkaar alleen in het weekend kunnen zien. Zorgt Temptation ervoor dat een van de twee naar de andere kant van het land gaat verhuizen voor de ander? We shall see.

Fragment

Vanmiddag heeft Videoland alvast een voorproefje gedeeld van de aflevering van morgen en daarin kunnen we zien hoe Melanie en Ramon kennismaken met de rest. Melanie maakt echter meteen een wel heel opvallende entree, want ze struikelt! "Ja, ik kan echt niet lopen. Ik ben zo zenuwachtig", zegt ze in het fragment. Oeps!

Comments

"Melanie en Ramon vallen goed in de groep als nieuw koppel! Zie donderdag hoe het ze vergaat in aflevering 7 van Temptation Island: Love or Leave 🌴" Oeh la la!

In de comments wordt er volop gelachen om het fragment. "Hahahha lekker Mellll", schrijft Evie. En: "Letterlijk met de deur in huis vallen! 😂", reageert een andere volger.

Bron & Beeld: Videoland, Temptation Island