Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oei: heftig nieuws voor vriend EOTB-Imke

'Na een goed gesprek met de dokter is er duidelijkheid op de vraag die me nachten wakker hield: 'komt alles goed?'

Het zijn zware tijden voor EOTB-Imke en haar vriend Jermaine. Zo deelde de realityster vorige week dat haar vriend in het ziekenhuis is beland nadat hij een harde klap kreeg tijdens een voetbalwedstrijd. Via Instagram liet Imke weten dat Jermaine kampte met geheugenverlies, waardoor ze niet wisten of er blijvende schade zou blijven. Nu, een aantal dagen later, deelt de realityster een belangrijke update over de gezondheid van haar vriend.

Zware klap

Op Instagram deelt Imke hoe heftig de afgelopen dagen zijn geweest voor haar en haar vriend. "Afgelopen dinsdag kreeg m'n vriend een (zware) klap op z'n hoofd. Dit gebeurde tijdens een voetbalmatch. Helaas was deze klap veel erger dan eerst gedacht. Ons leven veranderde compleet", legt ze uit. "Hij ligt op neurologie aan de monitor. Allerlei testen en onderzoeken moet hij ondergaan."

Vooruitgang

En hoewel het een erg onzekere tijd was voor Imke en haar vriend Jermaine, deelde de realityster afgelopen zondag ein-de-lijk een positief bericht: Jermaine herkent haar eindelijk weer. "We boeken vooruitgang", schrijft de blondine onder andere in haar Instagram-bericht. "Na een goed gesprek met de dokter is er duidelijkheid op de vraag die me nachten wakker hield: 'komt alles goed?' JA!", vervolgt ze. "Hij heeft een hersenschudding, in de zwaarste graad met onder andere (externe) geheugenverlies. Hij wordt ongelofelijk goed verzorgd en ik wijk geen minuut van zijn zijde, Hij is rustig en herstellende."

Dankbaar

Daarnaast deelt Imke ook nog dat het een grote opluchting is dat ze weet dat Jermaine weer de oude zal worden. "MAAR dit zal weken tot maanden duren. Het herstel is niet niks en zal van lange duur zijn", legt ze daarbij uit. "Ik ben dankbaar, dankbaar voor een goeie engelbewaarder. Dankbaar voor het uitstekende ziekenhuis team. Dankbaar voor alle steun die we krijgen." Get well soon, Jermaine!

Bron: RTL Boulevard, Love Reality | Beeld: MTV, Ex On The Beach