Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Onverwachte wending in nieuwste aflevering De Bachelorette

Dit hadden de mannen niet zien aankomen...

Het einde van De Bachelorette is helaas alweer nabij. Met de halve finale in zicht was het dit keer voor Sylvia Geersen hoog tijd om kennis te maken met de vrienden van de mannen. Ze gaan met z'n allen op groepsdate én de heren kregen een onverwachte verrassing...

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van De Bachelorette. 

Vrienden

Vorige week waren de moeder en zus van Sylvia op bezoek, om kennis te maken met de mannen. Dit keer waren de rollen omgedraaid en mocht Sylvia kennismaken met de vrienden van de vier overgebleven heren. Samé kreeg bezoek van zijn goede vriend Gary, Tjeerd zag huisgenoot en goede vriend Mees weer terug, voor Joris kwam zijn vriend Tim over naar Zuid-Afrika en Matthijs werd verrast door kameraad Mick. Nadat de heren hun vrienden hebben rondgeleid door de villa en uitgebreid hebben bijgepraat, is het tijd voor Sylvia om met iedereen te speeddaten. Zo kan de bachelorette nog meer te weten komen over de mannen die haar hart proberen te veroveren.

Onverwachte wending

Na de speeddates gaan Samé, Tjeerd, Matthijs en Joris op groepsdate met Sylvia. Ze gaan lekker varen op een schip, waar Joris voor het eerst écht zijn hart openstelt en over zijn gevoelens praat. Eenmaal terug aan land krijgt de aflevering een onverwachte wending. Er ligt een rode loper uitgerold en presentatrice Monica Geuze staat het gezelschap op te wachten bij een schaal met rozen. Jep, er stond de heren direct een rozenceremonie te wachten.

Afscheid

De eerste roos geeft Sylvia aan Tjeerd, die duidelijk de meeste moeite voor haar doet. Hij is daarmee de eerste die in de 'halve finale' van het programma zit. Ook Joris en Samé krijgen een roos. En dat betekent dat Matthijs helaas zijn koffers moet pakken. "We passen wel bij elkaar denk ik, maar uiteindelijk is hij toch te rustig voor mij", legt Sylvia achteraf uit. Volgende week zien we welke twee heren de bachelorette kiest voor een 24 uurs-date. Spannend!

Bron: De Bachelorette, Love Reality | Beeld: JPF Photo