Bachelorette mannen weer herenigd tijdens avondje stappen

De mannen zien elkaar nog regelmatig op feestjes.

Dat de meeste mannen van De Bachelorette het goed met elkaar konden vinden, dat was wel duidelijk. Veel van de (ex-)deelnemers zien elkaar dan ook nog regelmatig. Is het niet voor een gezellige dag quality time, dan is het wel tijdens een feestje. En jep, precies dat laatste hebben de mannen recent nog met elkaar gedaan.

Reünie

Dat de mannen een gezellig avondje met elkaar hebben gespendeerd is natuurlijk niet zo gek. Ze hebben immers heel wat dagen met elkaar moeten leven in een villa in Zuid-Afrika. Dat er dus sterke banden zijn ontstaan tussen de deelnemers is logisch. Wat wel opvallend was, was dat Otman te zien is op de foto en Malcolm niet. Ai! De twee zouden elkaar namelijk écht niet mogen, zo lieten ze al eerder weten in een video van RUMAGTV.

Bachelorette

Afterparty

Het ging zelfs zó ver dat Malcolm zijn mede-deelnemer vertelde dat niemand van de mannen hem mag. Ouch! Zo legt Malcolm in de video uit dat Otman graag mee wilde naar een afterparty met een aantal andere mannen die mee hebben gedaan aan De Bachelorette, maar dat Malcolm dat eerst nog met ze moest overleggen. “Niemand wilde dat jij meeging. Niemand wilde het.” En hoewel Malcolm er erg stellig in was, wilde Otman wel weten waarom niemand hem mag. “Omdat je een klootzak bent”, reageert Malcolm.

Gaan de twee ooit de strijdbijl begraven? Zo te zien aan de foto zullen we daar nog lang op moeten wachten. Wij kunnen in ieder geval niet wachten op nog veel meer reünie beelden van de mannen!

Bron: Instagram, YouTube RUMAGTV | Beeld: De Bachelorette

Laatste nieuws