OMG: Bachelorette deelnemer Matthijs neemt +1 mee naar rozenceremonie

Enne, dit is niet zomaar een +1...

We zien Bachelorette deelnemer Matthijs Verkade de laatste tijd steeds vaker voorbijkomen op social media. En nee, dat is niet alleen maar omdat hij vaak vergeleken wordt met de broer van presentatrice Monica Geuze, maar ook omdat hij (onbewust) een wel héél bijzondere +1 meenam naar de rozenceremonie.

Wild rose

In de meest recente aflevering zagen we hoe bachelorette Sylvia Geersen er weer volop op los datete met de overgebleven deelnemers. Zo maakt Sylvia in deze aflevering een spectaculaire entree door in een helikopter te komen aanvliegen. Voor één van de mannen heeft ze een leuke boodschap: hij mag met haar een ritje maken in de helikopter. Samé is de gelukkige, maar voor hij ook maar kan reageren stapt Tjeerd naar voren. Voor deze date zet hij zijn wild rose in, tot grote teleurstelling van Samé, voor wie dit de eerste één-op-ééndate zou zijn.

Rozenceremonie

De keuze van Tjeerd om de wild rose in te zetten valt niet alleen bij de mannen verkeerd: ook Sylvia zelf vindt er wat van, zo vertelt ze aan wing woman Monica Geuze. “Ik ben een heel gevoelig persoon, zelf zou ik hem niet ingezet hebben.” Toch lijkt Tjeerd voorlopig safe te zitten, want bij de ceremonie krijgt hij gewoon een roos – net als Joris, Samé, Oscar en Matthijs. Voor Giancarlo valt helaas het doek.

En hoewel de knappe Giancarlo het programma helaas moet verlaten, was er nog iets wat de kijkers opviel. Matthijs had namelijk een enorme kakkerlak op zijn schouder zitten. Bah! Op TikTok gaat het fragment op hilarische wijze he-le-maal viraal, waardoor Matthijs ook vaak op onze ‘For You-page‘ verschijnt.

@aneff046 #thebachelorettenl #thebachelorette #sylviageersen #videoland #kakkerlak #scary ♬ origineel geluid – koudewijn

Ook Videoland zelf heeft de TikTok-video inmiddels ontdekt en kon er zelf ook wel om lachen. “Dit bracht geluk😂”, reageren ze onder de video. Zo te zien kan Matthijs er zelf ook om lachen, aangezien hij in zijn Instagram-stories vraagt of ‘de verstekeling’ ook al was opgevallen bij zijn volgers. Ha!

Bron: Girl Scene, Instagram, TikTok | Beeld: TikTok, De Bachelorette

Laatste nieuws