Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Monica en Kaj over nieuw seizoen Temptation Island: 'Smullen'

De presentatie-besties lichten alvast een klein tipje van de sluier op over een kampvuur.

De eerste twee afleveringen van Temptation Island: Love or Leave zitten erop en het was meteen smullen geblazen. Zo maakten we kennis met de koppels, het secret koppel én zagen we hoe de verleid(st)ers er meteen werk van maakten. Maarre, wat vinden presentatie-besties Kaj Gorgels en Monica Geuze van het nieuwe seizoen?

Koppels

In het gloednieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave gaan Evie en Mike, Mitch en Iris, Lester en Miriam en Shanta en Joël de uitdaging aan. Deze koppels zetten hun relatie op het spel door apart van elkaar te leven in een villa met allemaal singles die op zoek zijn naar ware liefde. Vinden zij een betere match met één van de singles of overleeft hun relatie het avontuur en gaan ze samen weer naar huis?

Smullen

En hoewel we naarmate de afleveringen vorderen nog een hoop meer drama kunnen verwachten, voelde Rumag het presentatiekoppel Kaj en Monica al stevig aan de tand over wat we kunnen verwachten. "Ik vind gewoon van alle realityshows – en dat zeg ik niet omdat wij het presenteren – Temptation Island is gewoon een beetje de moeder van al die shows", stelt Kaj. "Ja, het blijft gewoon smullen." En ook Monica is het daar mee eens.

Juice

But that's not all! Ook delen de twee besties alvast wat juice over een aankomend kampvuur. Kom maar door! "Ik moet ineens denken aan een moment bij een kampvuur...", begint Kaj. "Dat kunnen we wel zeggen." De presentator vertelt dat een van de dames in een gesprek met een van de verleiders heeft gezegd dat ze goed is in 'orale handelingen'.

"Haar vriend ziet dus dat fragment (...) en dan kijkt 'ie zo naar het scherm, en dan denk ik al: oei, dit wordt wat. Dan kijkt 'ie me zo aan en dan zegt hij: 'Nou heeft ze wel gelijk in, dat kan ze ook. En toen ging ik helemaal out." Ook vertelt hij dat hij dit nog een paar keer heeft gehad bij deze jongen. Mitch, is that you? Ha!

Bron: Rumag | Beeld: Tom Cornelissen