Dít is het secret koppel in Temptation Island: Love or Leave

Dit koppel krijgt een unieke kans!

Vandaag is Temptation Island: Love or Leave ein-de-lijk weer van start gegaan. Naast een hoop good old drama, heeft dit seizoen ook een nieuwe twist, namelijk het ‘secret koppel’. Enne, in de eerste aflevering wordt meteen duidelijk welk koppel dit is.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de eerste twee afleveringen van Temptation Island: Love or Leave.

Nieuw seizoen

In het gloednieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave gaan Evie en Mike, Mitch en Iris, Lester en Miriam en Shanta en Joël de uitdaging aan. Deze koppels zetten hun relatie op het spel door apart van elkaar te leven in een villa met allemaal singles die op zoek zijn naar ware liefde. Vinden zij een betere match met één van de singles of overleeft hun relatie het avontuur en gaan ze samen weer naar huis?

Secret koppel

Dit seizoen bevat ook een verrassende twist: het ‘secret koppel’ doet namelijk zijn intrede in beide villa’s. Dit nieuwe element creëert voor één van de vier koppels de unieke kans om vooraf tijd door te brengen met de vrijgezelle mannen of vrouwen en stiekem voorkennis op te doen. Deze eer gaat naar de 21-jarige Miriam en 27-jarige Lester, die tweeënhalf jaar samen zijn.

Miriam Lester secret koppel
Het secret koppel: Miriam en Lester! (Beeld: Tom Cornelissen)

Unieke kans

Het is voor het eerst in de geschiedenis van Temptation Island dat een koppel deze unieke kans krijgt. Miriam gaat namelijk naar de mannenvilla, om zich te mengen tussen de vrouwelijke singles. Lester gaat juist naar de vrouwenvilla, en zal zich tussen de vrijgezelle mannelijke begeven. Zo kunnen ze alvast kijken met wie hun partner de komende twee weken door zal brengen, vóórdat hun eigen liefdesavontuur begint. Daarnaast nemen ze alvast voorkennis mee over de singles, die ook voor de andere koppels interessant kan zijn. Hoe dit afloopt, zie je in de eerste twee afleveringen van Temptation Island: Love or Leave – die nú te zien zijn bij Videoland.

Het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave is vanaf 30 maart wekelijks te zien bij Videoland.

Bron: Videoland | Beeld: Tom Cornelissen

Laatste nieuws