Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Opnieuw groot nieuws voor Roxeanne Hazes

We can't wait! 

Roxeanne Hazes

We waren helemaal door het dolle toen Roxeanne Hazes eind maart bekendmaakte dat ze een show gaat geven in Koninklijk Theater Carré. De kaartverkoop van dit optreden ging als een speer en daarom komt de zangeres nu met heel goed nieuws voor degenen die geen kaartje wisten te bemachtigen. Volgend jaar begint ze namelijk met haar band aan haar allereerste theatertour!

Allereerste theatertour

Roxeanne kondigde onlangs aan dat ze op 1 februari 2025 mag optreden in Carré. De zangeres verkocht deze show binnen no time uit en daarom kreeg ze vaak de vraag of er een tweede show zou komen. Roxeanne komt echter met iets veel beters. "Ik heb een nog veel leuker idee: we gaan het land in", deelt ze op Instagram. "Tien shows in een aantal van de mooiste schouwburgen en theaters van het land."

"Onze allereerste theatertour! Ik kan niet wachten om mijn liedjes en verhalen tot hun recht te laten komen in de intimiteit en sfeer van het theater en hoop je daar te zien."

Verkoop

Op 1 februari 2025 speelt Roxeanne in Carré en vanaf 4 maart 2025 gaat haar theatertour van start. Ze begint in Groningen en is daarna te zien in Arnhem, Den Bosch, Leiden, Zwolle, Breda, Haarlem, Spijkenisse, Utrecht en Gouda. "Vrijdag om 10.00 uur start de kaartverkoop", deelt de zangeres.

Wees er snel bij, want haar show in Carré was in een mum van tijd uitverkocht!

Showbizz
  • Roxeanne Hazes
  • NL Beeld