Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit zijn de beauty favourites van Zoë Tauran 

'Als ik tijd heb, ga ik elke week wel naar de massage', onthult de zangeres.

Zoe Tauran

Zoë Tauran is inmiddels niet meer weg te denken uit de music scene. Maar laat muziek nou niet het enige zijn waar de beauty zich veel mee bezighoudt. Zo vindt ze een goede skincare-routine ook erg belangrijk. In de nieuwe Grazia deelt ze haar beauty favorites.

Musthave

"Blush. Ik doe heel vaak geen make-up op, maar wel een beetje blush, omdat je dan meteen het gevoel hebt van: ze leeft! De blush stick van Huda Beauty is mijn favoriet, die heeft een mooie bronze glow."

Lippen

"Dior Addict Lip Glow Oil, want die helpt heel goed tegen mijn droge lippen. Ik kies 'm zonder kleurtje, maar teken mijn lippen wel altijd een beetje bij met een potlood in mijn eigen kleur."

Ritueel

"Ik reinig mijn gezicht altijd uitgebreid voordat ik naar bed ga. Ik zou nooit met make-up op kunnen gaan slapen, dat voelt zo vies. Ik ga ook altijd eerst even douchen, anders kan ik niet slapen."

Haar

"Ik was mijn haar twee keer in de week met Olaplex en style het altijd met een Dyson, omdat ik stiekem niet van dat steile haar heb. Ik gebruik ook altijd een heat protector van K18 om mijn haar te beschermen."

Verwennerij

"Massages nemen. Als ik tijd heb, ga ik elke week wel naar de massage, soms zelfs twee keer in de week. Heerlijk!"

Parfum

"Ik ben gek op luchtjes en vind lekker ruiken heel belangrijk. Mijn favorieten zijn Portrait a Lady van Frederic Malle en Angels' Share van Killian. Ik ga ook graag naar Skins Cosmetics om daar nieuwe geuren te ontdekken."

Beauty drama

"De eerste keer dat ik een wenkbrauwlift deed, leek ik wel een weerwolf. Omdat ik zulke dikke wenkbrauwharen heb, stonden ze alle kanten op. Ik heb maanden met een kammetje in mijn zak gelopen, omdat ik om de tien minuten moest borstelen."

Showbizz
  • Tekst: Jill Waas
  • Fotografie: Ruud Janssen | Styling: Sabah Mesbahi | Make-up: Jimmy Stam