Yes! Nieuw seizoen Temptation Island: Love or Leave nu te zien

En we kunnen meteen genieten van twee afleveringen!

Lees ook

The wait is finally over! Het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave gaat vandaag ein-de-lijk van start bij Videoland. En om een goede start te maken, kunnen we vandaag meteen genieten van niet één, maar twee afleveringen!

Nieuwe koppels

In het gloednieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave gaan Evie en Mike, Mitch en Iris, Lester en Miriam en Shanta en Joël de uitdaging aan. Deze koppels zetten hun relatie op het spel door apart van elkaar te leven in een villa met allemaal singles die op zoek zijn naar ware liefde. We hebben de koppels, mannelijke en vrouwelijke singles al aan je voorgesteld, maar vanaf nu kunnen we ze ook weer op de voet volgen tijdens dit avontuur. Enne, nog leuker: we kunnen vandaag meteen genieten van een dubbele aflevering!

Secret koppel

Beste vrienden en vertrouwd duo Monica Geuze en Kaj Gorgels zullen ook dit jaar de presentatie weer op zich nemen. Het liefdesavontuur van vier koppels wordt op de voet gevolgd in een paradijselijke omgeving in Mexico. Dit seizoen bevat daarnaast een verrassende twist: het ‘secret koppel’ doet zijn intrede in beide villa’s. Dit nieuwe element creëert voor één van de koppels de unieke kans om vooraf tijd door te brengen met de vrijgezelle mannen of vrouwen en stiekem voorkennis op te doen.

Drama incoming

Een gloednieuw seizoen vol drama is about to begin! Videoland heeft de afgelopen tijd namelijk alvast de eerste beelden en sneak peeks van de eerste twee afleveringen gedeeld, en die waren veelbelovend. Zo zien we hoe de vrouwen de mannelijke singles te zien krijgen. “Wordt er warm van”, horen we een van de ladies zeggen. Ook komen er al wat intieme momentjes voorbij én gaan er meteen lichten af bij de villa van de mannen. “Dit is geen goed nieuws”, concludeert één van hen dan ook.

Het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave is vanaf 30 maart wekelijks te zien bij Videoland.

Bron: Videoland | Beeld: Tom Cornelissen

Laatste nieuws

Zie ook