Déze koppels doen dit seizoen mee aan Temptation Island: Love or Leave

Maak kennis met vier gloednieuwe koppels!

The wait is almost over! Over twee weken kunnen we ein-de-lijk weer genieten van een gloednieuw seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Videoland heeft vandaag de koppels onthuld die het liefdesavontuur van hun leven aangaan. Enne, daar zitten ook oude bekenden bij. Wij stellen ze aan je voor!

Evie en Mike

Voor de 23-jarige Evie en de 29-jarige Mike is het programma niet onbekend. In het eerste seizoen vonden zij als single geen liefde bij één van de toenmalige koppels, maar sloeg de vonk over bij elkaar. Inmiddels zijn ze alweer twee jaar samen, maar is er één belangrijk iets waar ze tegenaan lopen. Evie wil namelijk heel graag kinderen, in tegenstelling tot Mike…

Mike Evie

Mitch en Iris

De 26-jarige Iris en de 29-jarige Mitch leerden elkaar via social media kennen en zijn inmiddels drie jaar samen.
De twee zijn onafscheidelijk en hebben samen een koophuis, een auto en twee katten. Ondanks het blindelingse vertrouwen mist Iris regelmatig intimiteit en romantiek. De twee vragen zich af of hun relatie sterk genoeg is, wanneer zij beiden omgeven worden door single’s op zoek naar de liefde.

Mitch Iris

Lester en Miriam

Voor de 21-jarige Miriam en de 27-jarige Lester is Temptation Island: Love or Leave de ultieme relatietest. De twee zijn inmiddels al 2,5 jaar een liefdeskoppel, maar hebben soms twijfels over hun relatie. Miriam kan snel jaloers zijn en Lester zou soms wat meer vrijheid willen. Zal jaloezie niet de overhand krijgen en komen Miriam en Lester er samen uit na dit avontuur?

Miriam Lester

Shanta en Joël

De 21-jarige Shanta en de 24-jarige Joël zijn één jaar een stel en wonen inmiddels samen. Bij hun eerste ontmoeting was het meteen raak en sindsdien is het koppel onafscheidelijk en kunnen zij niet meer zonder elkaar. Zowel Shanta als Joël zijn beiden nogal jaloers aangelegd. Dat zij allebei veel aandacht krijgen van het andere geslacht zorgt vaak voor de nodige frustraties.

Joel Shanta

Secret koppel

We hoeven gelukkig niet lang meer te wachten, want het nieuwe seizoen van Temptation Island start op donderdag 30 maart. Ook dit jaar weer zullen beste vrienden en vertrouwd duo Monica Geuze en Kaj Gorgels de presentatie weer op zich nemen. Het liefdesavontuur van vier koppels wordt op de voet gevolgd in een paradijselijke omgeving in Mexico. Het komende seizoen bevat ook een verrassende twist: het ‘secret koppel’ doet zijn intrede in beide villa’s. Dit nieuwe element creëert voor één van de koppels de unieke kans om vooraf tijd door te brengen met de vrijgezelle mannen of vrouwen en stiekem voorkennis op te doen. We can’t wait! 

Het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave is vanaf 30 maart wekelijks te zien bij Videoland. 

Bron: Videoland | Beeld: Tom Cornelissen

Laatste nieuws