OMG: Michella en Janice zijn gevraagd voor nieuwe variant Eating With My Ex

Gaan de twee eindelijk de strijdbijl begraven?

Lees ook

Echte Meisjes in de Jungle is alweer een tijdje afgelopen, maar de strijdbijl tussen Michella Kox en Janice Blok lijkt nog steeds niet te zijn begraven. Hoog tijd om dat oud zeer dus een keertje te bespreken! En waar kan dat beter dan in het nieuwe format Eating With My Ex: Best Friend?

Nieuwe variant

De servetten zijn gestreken, de glazen opgepoetst en de messen geslepen… Eating With My Ex: Going Dutch komt terug op de buis. Maarre, dat was voor de makers van het programma niet genoeg. Zo hebben ze er een nieuwe variant op bedacht, namelijk voor ex-vrienden. Exciting!

De enige echte Fawry Not Sawry onthulde het nieuws in de nieuwste aflevering van Realitea, waar dit keer John de Bever en zijn vriend Kees te gast waren. In het originele format zien we hoe verschillende exen met elkaar aan tafel gaan om hun problemen te bespreken. Want ehm, Nederland stikt schijnbaar nog steeds van de bekende ‘wrokkoesterende’ exen.

Eating With My Ex: Best Friend

In de nieuwe variant van het programma is het de bedoeling dat twee ex-vrienden met elkaar aan tafel schuiven om hun problemen uit te spreken met elkaar. En hoewel Fawry ook is gevraagd voor het originele format – waar hij vriendelijk voor heeft bedankt – is hij onlangs ook gevraagd voor de nieuwe variant.

En dat het logisch is dat hij er verder nog niet zo heel veel over mag vertellen, is natuurlijk een ding wat zeker is. Maar tóch kan de presentator zijn mond niet helemaal houden. Oeps! Hij verklapt namelijk dat niemand minder dan aartsrivalen Michella Kox en Janice Blok ook zijn gevraagd voor het programma! Wait, what? Of de twee ook daadwerkelijk ‘ja’ hebben gezegd is nog de vraag, maar het zou wel ge-wel-dig zijn!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws

Zie ook