Michella Kox wil onder het mes: ‘Ik kan er niet meer tegen’

'Wat je niet hebt moet je kopen'

We weten inmiddels dat Michella Kox niet vies is van een cosmetische ingreep hier en daar. In Reality Aftertalk: Echte Meisjes in de Jungle onthult de realityster dat ze opnieuw onder het mes wil. Er staat namelijk nog een behandeling hoog op haar wishlist.

Bepaalde grens

In de serie van RTL blikt Michella terug op haar avontuur in de jungle van Laos. Onder meer het lichaam van Lena is haar bijgebleven. De realityster stelt dat de artsen de plan volledig hebben misgeslagen met haar Brazilian Butt Lift. “Het is een smurf met een reet van een meter”, zo zegt ze. “Wat je niet hebt moet je kopen, maar Lena heeft de uitverkoop en alles erbij gepakt. Je moet kopen tot een bepaalde grens”, aldus Michella.

Buikcorrectie

Die ‘grens’ is bij Michella in elk geval nog niet bereik. Een buikcorrectie staat namelijk nog hoog op haar wensenlijstje. “Er is zeker nog iets wat ik aan mezelf ga laten doen. Dat is mijn pens”, vertelt ze. “Ik word er niet goed van.” De realityster heeft geprobeer haar buik weg te trainen, maar de sportschool bleek niets voor haar te zijn. “Ik hou dat precies een maand vol en dan denk ik: ja Michella, liever te dik in een kist dan een feestje gemist en dan ga ik weer vreten. Het erge is: ik heb hele dunne benen, maar ik heb gewoon echt een pens.”

Consult

De Echte Meisjes in de Jungle-ster heeft dan ook besloten om toch liever onder het mes te gaan. “Ik word er schijtziek van. Het moet eraf”, zegt ze. En inmiddels zijn ook de eerste voorbereidingen getroffen. “Ik heb ook al een consult gehad by the way. Ik kan er niet meer tegen.”

Echte Meisjes in de Jungle is elke maandag te zien bij Videoland. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Jasper Suyk/Rob Jacobs 

Laatste nieuws