OMG: Channah en Quentin bijten spits af in Eating With My Ex: Going Dutch

Zijn de twee beter af nu ze uit elkaar zijn of valt er toch nog wat te lijmen?

Een punt achter je relatie zetten en een aantal maanden samen aanschuiven aan een diner: hell no! Toch zijn er gek genoeg koppels die de uitdaging toch aangaan. En speciaal voor die mensen komt er een nieuw seizoen van Eating With My Ex: Going Dutch. Enne, dít is het eerste koppel.

Eating With My Ex: Going Dutch

De servetten zijn gestreken, de glazen opgepoetst en de messen geslepen… Eating With My Ex: Going Dutch is terug! Vanaf vrijdag 28 april kunnen we op Discovery+ zien hoe verschillende exen met elkaar aan tafel gaan om hun problemen te bespreken. Want ehm, Nederland stikt schijnbaar nog steeds van de bekende ‘wrokkoesterende’ exen. Ai!

Believe it or not: ook dit seizoen zit weer bomvol exen die elkaars bloed wel kunnen drinken. De ex-koppels schuiven – na soms een lange ijzige strijd – weer bij elkaar aan tafel met als doel nader tot elkaar te komen. Maar of dat ook gaat lukken?

Channah en Quentin

Dit seizoen bijten niemand minder dan realitysterren Channah Koerten en Quintin het spits af. Channah schuift aan tafel met als doel om meer duidelijkheid te krijgen over wat nou precies de oorzaak is van hun stukgelopen relatie. En hoewel de twee zo’n twee jaar geleden besloten een punt achter hun relatie te zetten, hebben ze wel nog fijn contact met elkaar.

“Ik denk zelfs beter dan toen we nog samen waren. We hadden zo vaak ruzie”, laat Channah weten. Maar ondanks dat en hun twee kinderen is het nooit echt duidelijk geworden waarom de twee uit elkaar zijn gegaan.

Einde verhaal?

Doordat Quentin vaak aandacht had voor andere vrouwen tijdens hun relatie, stelde Channah vaak een ultimatum: geen contact met andere vrouwen en 100% voor haar gaan. Toch blijkt Quentin zijn drang naar andere vrouwen de overhand te nemen, zelfs tijdens Channah’s zwangerschap. Hierdoor zat Channah vaak met de vraag: ‘Gaat Quentin écht vreemd of is het alleen maar flirten?’

Nadat het gezin verhuisde naar Curaçao en Quentin zijn ogen niet af kon houden van andere vrouwen, barst de bom. Zijn ze beter af nu ze uit elkaar zijn of valt er toch nog wat te lijmen?

Eating With My Ex: Going Dutch is vanaf 28 april te zien op Discovery+ en vanaf vrijdag 26 mei ook wekelijks om 22:30 uur bij TLC.

Bron & Beeld: Discovery+ 

Laatste nieuws