Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit is het favo parfum van Love Islands Molly-Mae

Dat wordt inslaan dus!

Love Island UK-ster Molly-Mae is hét bewijs dat de liefde vinden in een realityprogramma wel degelijk werkelijkheid kan worden. Zo is ze nu al een aantal jaren gelukkig met vriend Tommy, en is de beauty een aantal maanden geleden bevallen van dochtertje Bambi. Maar dat is niet alles. Zo influenced de blondine erop los, waardoor volgers alles kopen wat Molly ook koopt. Zo ook haar lievelingsparfum.

Parfum

Dat Molly-Mae een grote invloed heeft op social media, dat is een ding wat zeker is. De knappe blondine staat niet voor niets in de Britse top 10 van rolmodellen natuurlijk. En hoewel het vaak verschillende kledingitems van Molly-Mae zijn die viraal gaan op het internet, is het dit keer iets anders.

De realityster deelde namelijk afgelopen week haar favoriete parfum. En laat dit geurtje nou perfect bij Molly's aesthetic passen! Het lievelingsgeurtje van de blondine is namelijk Chloé - Vanilla Planifolia. Dat wordt inslaan dus!

Moederschap

Eind januari beviel Molly-Mae van haar dochtertje. De Love Island-ster onthulde niet veel later ook de bijzondere babynaam van haar meisje, namelijk Bambi. Hoe het moederschap Molly tot nu toe afgaat? In haar Stories plaatste de mama een lieve foto met Bambi en schreef ze: “Ik hoop dat er snel weer wat normale, niet-baby-gerelateerde inhoud komt… maar het leven is gewoon haar op dit moment.”

Het is behoorlijk wennen voor Molly-Mae om constant rekening te moeten houden met haar kleine meid. “24/7 borstvoeding geven en leren hoe je moeder moet zijn – de beste baan ter wereld – maar de eerste paar weken zijn absoluut een uitdaging”, zo vertelde ze aan haar 7,1 miljoen Instagram-volgers.

Bron: Fem-Fem | Beeld: NL Beeld, Instagram