Molly-Mae reageert op emotionele wijze op de winst van vriend en bokser Tommy Fury

'Ik ben nog nooit zo trots geweest op iemand in mijn leven'

Eind januari beviel Molly-Mae Hague van haar dochtertje Bambi. Gisteren was een spannende dag voor haar en de kleine spruit, aangezien vriend en professioneel bokser Tommy Fury de ring in moest voor een van de belangrijkste wedstrijden uit zijn leven. Nadat hij er uiteindelijk met de winst vandoor ging, plaatst ze een emotionele reactie op Instagram.

Molly-Mae en Tommy Fury

Molly-Mae deed in 2019 mee aan Love Island UK, waar ze Tommy ontmoette. Zij en Tommy gingen al snel samenwonen en we zien regelmatig lieve kiekjes van de lovebirds op social media voorbijkomen. Eind januari werden de twee de trotse ouders van de kleine Bambi, zoals hun dochtertje heet. Sindsdien staat het leven van Molly-Mae en haar vriend Tommy Fury natuurlijk op z’n kop. Extra spannend dus, dat in dezelfde periode Tommy het langverwachte gevecht met Jake Paul gepland had staan. Nadat hij er gisteren in Saoedi-Arabië uiteindelijk – na acht ronden – met de winst vandoor ging, is Molly-Mae meer dan trots. Dit laat ze blijken op haar Instagram Stories.

Ze schrijft: ”Ik heb geen moment getwijfeld” en ”De druk die deze jongen op zijn schouders droeg… Ik zal nooit begrijpen hoe hij hiermee om is gegaan. Ik ben nog nooit zo trots geweest op iemand in mijn leven. Kom maar snel naar huis, onze kampioen.”

Voor Bambi

Tommy draagt het gevecht op aan zijn nieuwe kleine wondertje: ”Ik wil dit gevecht opdragen aan mijn pasgeboren dochter en vrouw die thuis zitten. De belt is voor jou Bambi, ik hou van je.” Tijdens het gevecht werd ook al duidelijk dat hij het tegenwoordig allemaal voor zijn dochter doet: Tommy kwam namelijk op met groot de naam Bambi op zijn vechttenue. Cute!

Bron: Instagram @mollymae | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws