Wauw: Molly Mae staat in Britse top 10 van beste rolmodellen

Ze blijkt heel veel Britse meiden te inspireren.

Het bedrijf Girls Out Loud heeft onlangs een enquête afgenomen over Britse rolmodellen. Daaruit bleek dat Kate Middleton op nummer een staat. De top tien bestaat echter niet alleen uit old school famous Brits, want Molly Mae Hague blijkt ook een plekje te hebben!

Kate, Rochelle en Liz

Uit de enquête blijkt dat maar liefst 35 procent van de deelnemers Kate als voornaamste rolmodel had gekozen. De prinses krijgt daarom de titel ‘top female role model of 2022‘. Op de tweede plek staat zangeres Rochelle Humes (van The Saturdays) en de top drie wordt compleet gemaakt met Liz Truss, de ex-premier van Engeland.

Plek zes

Ook presentatrice Holly Willoughby (van This Morning), Queen Consort Camilla, hertogin Meghan Markle en actrice Emma Watson staan in de lijst. Allemaal namen die al lange tijd erg bekend zijn in Engeland en daarbuiten. Een opvallende nieuwkomer is Love Islands Molly-Mae Hague. Ze is sinds 2019 bekend bij het grote publiek, maar staat nu al op plek zes en kreeg 17 procent van de stemmen. Way to go, Molly!

Allemaal leuke dingen

Na haar deelname aan Love Island ging het Molly-Mae voor de wind en bouwde ze snel een influencercarrière op. Ook is ze inmiddels creative director bij fashion retailer PrettyLittleThing. Een paar maanden geleden maakten zij en haar vriend Tommy Fury bovendien bekend dat ze hun eerste kindje verwachten, dus ze kan haar geluk niet op. Geen wonder dat veel Britse meiden tegen haar opkijken, want ze heeft haar schaapjes op het droge!

Bron: Mirror | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws