Molly-Mae Hague over moederschap: ‘Het is een uitdaging’

De eerste weken zijn pittig voor de kersverse mama.

Eind januari beviel Molly-Mae Hague van haar dochtertje. De Love Island-ster onthulde niet veel later ook de bijzondere babynaam van haar meisje, namelijk Bambi. Op Instagram blikt Molly-Mae terug op de eerste weken van het moederschap en vertelt ze dat ze het best pittig vindt.

Wennen

De kleine spruit van Molly-Mae en haar lover Tommy Fury is op 23 januari 2023 geboren, zo valt op te maken uit de caption bij de post. Het meisje is dus alweer bijna een maand uit. Hoe het moederschap Molly tot nu toe afgaat? In haar Stories plaatst de kersverse mama een lieve foto met Bambi en schrijft ze: “Ik hoop dat er snel weer wat normale, niet-baby-gerelateerde inhoud komt… maar het leven is gewoon haar op dit moment.”

Het is behoorlijk wennen voor Molly-Mae om constant rekening te moeten houden met haar kleine meid. “24/7 borstvoeding geven en leren hoe je moeder moet zijn – de beste baan ter wereld – maar de eerste paar weken zijn absoluut een uitdaging”, zo vertelde ze aan haar 7,1 miljoen Instagram-volgers.

Borstvoeding

Vorige week gaf de beauty ook al aan dat ze vooral moeite heeft met borstvoeding. “Had een super super lage voorraad gisteren, kon letterlijk geen enkele druppel melk uit me krijgen”, legt ze uit. “Voor het eerst moesten we Bambi wat flesvoeding geven omdat ze gewoon niet sliep van de honger/niet genoeg moedermelk kreeg omdat mijn lichaam het niet kon produceren.”

“Ik denk dat het komt doordat ik zo uitgeput ben,” aldus Molly. “Ik ben ECHT vastbesloten om niet op te geven,” vervolgde ze. “Hopelijk was het gewoon een slechte dag… ik heb net 4oz in één keer gekolfd, dus dat heeft me echt opgevrolijkt!” You go, Molly!

Bron: Cosmopolitan UK | Beeld: NL Beeld, Instagram @Mollymae

Laatste nieuws