Wauw! Annebel toont geweldige transformatie

'Ik wil dit écht even met jullie delen!'

We kennen Annebel Visscher natuurlijk allemaal als een echte fitness-goeroe. Zo is de beauty regelmatig te vinden in de sportschool met hubby to be René, en deelt ze er vaak tips en tricks over op haar Instagram-account. En hoewel we allemaal zouden denken dat de blondine er niet nóg beter uit kon zien, deelde ze afgelopen weekend een ge-wel-dige booty transformatie.

Transformatie

“Omg jongens, ik heb niet veel foto’s van vroeger meer maar ik vond deze toch na heel goed zoeken en wil dit écht even met jullie delen!” begint de blondine haar bericht op Instagram. “De tweede foto is van ongeveer 6 jaar geleden. Zo kan je zien hoe ik begonnen ben en waar ik nu sta naar een aantal jaren keihard trainen en mijn levensstijl aanpassen. Tip: blijf consistent! 👌”

Op de foto’s is te zien hoe de knappe blondine middels before en after foto’s een geweldige booty transformatie is ondergaan. “Ik hoop dat ik je hier mee kan motiveren en ook te gaan voor het doel wat jij voor ogen hebt! YOU CAN DO IT! 🫶💪”, sluit ze haar bericht af.

Reacties

Ook in de reacties regent het van de complimenten. “DIT IS HET RESULTAAT VAN HARD WERKEN 🏆❤️”, reageert een trotse René. “En er was niks mis met je oude billen, echt al mooi! Maar prachtig om te zien hoe je je booty hebt ontwikkeld!”, schrijft iemand anders. Anderen reageren met: “Prachtige resultaten! 👌😍🍑🔥”, “Prachtvrouw! Je bent echt een inspiratiebron❤️” en “Erg motiverend!!!”

Bron: Instagram @annebelvisscher | Beeld: NL Beeld, Instagram @annebelvisscher

Laatste nieuws