René en Annebel over voorbereidingen bruiloft: ‘We gaan groots uitpakken’

'Hij heeft me ten huwelijk gevraagd in de Dominicaanse Republiek, en de trouwerij moet nog specialer zijn dan dat'

Temptation Island: Love or Leave eindigde voor René en Annebel in een sprookje. Tijdens het laatste kampvuur vroeg René zijn grote liefde namelijk ten huwelijk en dus vlogen ze als verloofd koppel terug naar Nederland. Nu het Valentijnsdag is, leek het Grazia een goed moment om eens te peilen hoe het met de voorbereidingen van de bruiloft staat.

Op één knie

We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar mocht je het laatste seizoen van Temptation Island hebben gemist, hierbij een kleine recap. René en Annebel deden mee om uit te zoeken of ze echt met de ware zijn en of René inmiddels geen playboy meer is. Dat dat inderdaad niet het geval was, bleek al snel. Hij had geen oog meer voor andere vrouwen en wilde zo snel mogelijk terug naar Annebel. De twee overleefden het avontuur dan ook moeiteloos en tijdens het laatste kampvuur ging René zelfs op één knie voor haar. Enne, she said yes!

Onverwachts

“Dat kwam natuurlijk echt onverwachts”, blikt Annebel terug op het aanzoek als we met haar en René bellen. Toch zijn we erg benieuwd hoe het er nu, bijna een jaar later, voor staat met de voorbereidingen voor de grote dag. “In het begin hadden we het er weleens over, maar we zijn ook heel veel met werk en dat soort dingen bezig, en het heeft niet superveel haast”, vertelt ze. “Maar de laatste tijd zijn we wel steeds meer aan het bespreken van, wat gaan we nou doen? Wanneer moeten we het gaan plannen? We zijn wel een beetje dingen aan het voorbereiden. We willen niet heel lang meer wachten.” Oeh!

Groots uitpakken

“We kunnen er nog niet heel veel over zeggen, maar als het komt, komt het groots”, zegt René over de aanstaande bruiloft. “We gaan echt groots uitpakken”, vult Annebel aan. “Hij heeft me ten huwelijk gevraagd in de Dominicaanse Republiek, en de trouwerij moet nog specialer zijn dan dat vind ik.” De lat ligt dus hoog voor het koppel!

“Daarom nemen we ook wel de tijd”, legt René uit. “Maar we zijn de laatste tijd wel dingen aan het bespreken. Wat voor feest doen we? Als we naar het buitenland gaan, want dat willen we graag, wie gaan er dan mee? Naar welk land gaan we? In wat voor stijl willen we het hebben? We zijn wel dingen aan het bespreken, maar veel verder dan echt bespreken zijn we nog niet gekomen”, zegt hij. “Maar het gaat geen drie jaar meer duren.” Wij kijken nu al uit naar de big wedding!

Beeld: Tara Fotografie 

Laatste nieuws