René vertelt of hij en Annebel een kinderwens hebben

'Annebel en ik hebben het hier vaak over gehad'

René Spoelstra heeft zijn Annebel onlangs een paar weken moeten missen toen ze zich in de jungle van Laos bevond. Inmiddels in Annebel weer thuis van Echte Meisjes in de Jungle en kunnen de lovebirds weer samen content delen op social media. In een Q&A op Instagram vertelt René bijvoorbeeld of hij en Annebel binnenkort al kinderen zouden willen.

Temptation Island

Voor René en Annebel kon Temptation Island niet beter eindigen. René ging op één knie voor Annebel en sindsdien zijn ze verloofd. Hoewel de twee flink wat vooroordelen te verwerken kregen, hebben ze met hun heerlijke nuchterheid en liefdevolle relatie ook de harten van alle kijkers weten te veroveren. Het stel timmert hard aan de weg, is te zien op hun Instagram-accounts. René is hartstikke goed bezig als personal trainer en fitnesscoach en Annebel leeft het influencer-leven met allerlei prachtige fotoshoots en geweldige outfits.

Kinderwens

Natuurlijk zien we ook regelmatig kiekjes voorbijkomen van hun samen. Enne, veel volgers vragen zich af of hun liefde binnenkort niet bekroond kan worden met een kleine spruit. “Annebel en ik hebben het hier vaak over gehad”, schrijft René in zijn Stories.

“Er is wel eens een moment geweest waarop we dat wouden, maar op dit moment liggen onze prioriteiten ergens anders. We zijn enorm druk met ondernemen en verschillende zaken. We vinden het super leuk om dingen op tv te mogen doen”, legt hij uit. “Daardoor is er voor nu nog geen ruimte. Wellicht in de toekomst!’, aldus de spierbundel. Aha!

Bron: Instagram @rene.spoelstra | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws