EMIDJ-Annebel vertelt hoe de terugvlucht samen met Michella was

Ja, de twee moesten écht naast elkaar zitten in het vliegtuig.

In de laatste aflevering van Echte Meisjes in de Jungle konden we zien hoe Annebel en Michella definitief naar huis werden gestemd. En ze moesten niet alleen tegelijk de jungle verlaten, maar natuurlijk ook samen terugreizen naar Nederland. Annebel vertelt op Instagram hoe dat is gegaan.

Rentree

De nieuwste aflevering van Echte Meisjes in de Jungle verscheen afgelopen maandag op Videoland en het was weer smullen geblazen. Zo maakten Michella en Annebel hun rentree in het programma, maar dan wel in elkaars team. Aan het einde van aflevering vijf werden ze uit hun team gezet. De dames werden echter niet naar huis gestuurd, maar naar het andere team. Iets waar Michella alleen maar van kon genieten omdat ze in het team van teamcaptain Janice belandde – en laten die twee elkaar nou net niet kunnen luchten.

Echt naar huis

Toch moesten er aan het einde van aflevering zes wél twee meisjes de jungle verlaten. Maar dit keer ging dat toch een beetje anders. De dames moesten namelijk iemand uit het andere team naar huis stemmen. Enne, ook dat ging niet zonder een scheldpartij hier en daar. Zo heeft Janice de naam van Diva opgeschreven. “Diva is in één keer beste vriendinnen met die dikke trol hier naast me”, beargumenteert ze – waarbij ze doelt op Michella. Uiteindelijk zijn het Michella en Annebel die nu echt definitief de jungle moeten verlaten, iets wat Michella ook het leukste vindt aan haar hele deelname. “Ik ben zo blij”, laat ze weten. “Wij ook”, roept Janice nog snel.

Terugvlucht

Annebel en Michella moesten dus hun koffers pakken en terug naar Nederland, en we weten allemaal dat deze twee ook niet bepaald vriendinnen zijn. Tijdens een vragenrondje op Annebels Instagram vraagt een volger dan ook: “Zat je naast Michella op de terugreis naar NL?” En dat bleek inderdaad het geval te zijn. “Ja, ik moest echt met haar terugvliegen. Het waren drie vluchten, waarvan één hele lange. De eerste twee zaten we dus gewoon naast elkaar en de derde niet”, vertelt Annebel. “En gek genoeg hebben we daar nog best wel normaal met elkaar gesproken en was het echt totaal anders dan in de jungle. Had ik ook niet verwacht als ik heel eerlijk ben, maar goed. Ik had me er toen wel gewoon bij neergelegd en ik dacht, ik doe wel gewoon normaal natuurlijk.”

Maar eenmaal terug ging de drama gewoon verder. “Toen we weer in Nederland waren, had Michella weer een video over mij gemaakt die ik op TikTok had geplaatst in een kerstpakje. Toen had ik nog een pleister op m’n neus van na m’n neuscorrectie, en die had ze dus toen nagemaakt”, vertelt Annebel. “Dus toen begon de drama eigenlijk weer verder. Maar ja, we hebben teruggevlogen inderdaad…”

Bron: Instagram @annebelvisscher | Beeld: Jasper Suyk/Rob Jacobs 

Laatste nieuws