Déze EOTB-ster doet mee aan De Slechtste Chauffeur Van Nederland

Wij zijn nu al benieuwd hoe de beauty het gaat doen!

Binnenkort start het nieuwe seizoen van De Slechtste Chauffeur Van Nederland, wat betekent dat niemand meer veilig is op de weg. En hoewel het dit seizoen niet een speciale VIPS-editie is, doet er toch een oude bekende mee aan het programma. Lesley, is that you?

De Slechtste Chauffeur Van Nederland

In het programma kunnen we zien hoe een stel dra-ma-tische chauffeurs laten zien hoe slecht ze daadwerkelijk autorijden. Zo worden de kandidaten tijdens een bootcamp getest op verschillende skills waar je over moet beschikken als je een rijbewijs hebt. Denk bijvoorbeeld aan rijvaardigheid en verkeersinzicht. But that’s not all. Ook wordt het de deelnemers duidelijk gemaakt wat de gevaren kunnen zijn op de weg.

Oude bekende

Hoewel er een aantal keren een VIPS-editie van het populaire rij-programma is gemaakt, is het deze keer een editie waar ook onbekende Nederlanders aan mee mogen doen. Maar hold up! Er doet wel degelijk een oude bekende van velen mee, namelijk the one and only EOTB-ster Lesley Versprille.

“3, 2, 1, START! Vanaf woensdag 5 april zijn wij elke week om 20:30 te bewonderen op RTL5 in het 12e seizoen van DE SLECHTSTE CHAUFFEUR VAN NEDERLAND!”, schrijft ze bij een recent Instagram-bericht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lesley Versprille (@lesley_versprille)

Ex On The Beach

Wie Ex On The Beach heeft gekeken, weet definitely wie Lesley is. Zo was ze een van de populairste deelnemers van Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 7 en dat kwam mede door haar openheid over álles. En hoewel reality-tv helemaal op haar lijf is geschreven, zijn we benieuwd hoe de beauty het gaat doen in De Slechtste Chauffeur Van Nederland. Let’s go!

Het nieuwe seizoen van De Slechtste Chauffeur van Nederland start woensdag 5 april om 20.30 uur bij RTL 5.

Bron: RTL Boulevard, Instagram @lesley_versprille | Beeld: Instagram @lesley_versprille, Ex On The Beach

Laatste nieuws