EOTBDD’s Lesley onthult of ze ooit mee zou doen aan Temptation Island

'Het nieuwe concept van Temptation vind ik doodsaai', stelt de realityster.

Lees ook

Lesley was een van de populairste deelnemers van Ex On the Beach: Double Dutch seizoen 7. De realityster heeft dan ook veel volgers op Instagram die haar regelmatig prangende vragen stellen. Ze besloot gisteren daarom weer eens een Q&A op Instagram te houden.

Meedoen aan Temptation Island

We kennen Lesley als een spontane meid die geen taboes schuwt. In Ex On The Beach: Double Dutch was ze dan ook erg open en kende ze geen schaamte. Reality-tv leek helemaal haar ding. Een volger was daarom wel benieuwd wat ze van Temptation Island vindt.

Love or Leave

“Het nieuwe concept van Temptation vind ik doodsaai”, bekent ze, waarmee ze doelt op de Love or Leave-versie waar de koppels niet zozeer de verleiding opzoeken, maar meer of er iemand is die beter bij hun past. “Het oude concept met die ordinaire verleiders, waarbij het vooral om sex draaide had me wel leuk geleken.”

Taboes

Zoals we van Lesley gewend zijn, neemt ze geen blad voor de mond en spreekt ze openlijk over hoe ze geniet van het intiem zijn met mannen. Dat Lesley zo openhartig hierover durft te praten, is vanwege een bepaalde reden. Naar eigen zeggen vindt ze het belangrijk dat ook vrouwen meerdere bedpartners mogen hebben, zonder dat ze hierop worden aangesproken, zo vertelde ze vorig jaar in gesprek met Het Laatste Nieuws. “Ik denk dat het belangrijk is dat er vrouwen zijn zoals ik, die ervoor uitkomen dat ze graag sex hebben. Want dat blijft toch een beetje een taboe.” Lesley kaart vervolgens aan dat mannen in zo’n geval juist een applaus ontvangen. “Maar als een vrouw dit doet, wordt dat onmiddellijk als iets negatiefs bekeken. Onzin, uiteraard.”

Begin deze maand deed Lesley ook al een Q&A en toen was een volger benieuwd of ze binnenkort weer op tv te zien is. “In 2023 ben ik weer te zien op televisie. Geen reality tv dit keer…”, hint de realityster. We zijn benieuwd!

Bron: Instagram @lesley_versprille | Beeld: MTV

Laatste nieuws

Zie ook