Te schattig: Love Islands Esmée deelt foto uit de oude doos

De beauty zag er vroeger ontzettend cute uit.

Inmiddels is haar deelname aan Love Island al een tijdje geleden, maar nog altijd kunnen we Esmée via Instagram op de voet volgen. De beauty deed onlangs een vragenrondje op Instagram en deelde hierbij een schattig kiekje uit de oude doos.

Foto van vroeger

Via Instagram wist Esmée tijdens het afgelopen weekend een aantal prangende vragen van haar volgers te beantwoorden. Zo was één volger benieuwd naar Esmée in haar jongere jaren. “Wil je een foto delen van vroeger toen je klein was?”, vroeg een volger aan de voormalig Islander.

Esmée deelde vervolgens een ontzettend zoet kiekje van zichzelf in een roze outfit. “Toen al gek op roze, oh god”, schrijft ze bij de schattige foto.

Beeld: Instagram @esmeecox

Happy together

De knappe Esmée liep in het laatste seizoen van Love Island de liefde van haar leven tegen het lijf. Samen met Job vormt ze sindsdien nog altijd een koppel en de twee wonen sinds kort zelfs samen. Dit ging echter op een heel creatieve manier, zo deelde Esmée eerder via Instagram. “Zoals sommigen van jullie al wel weten, heb ik sinds kort mijn eigen plekje”, vertelde Esmée destijds.

Die verhuizing leverde de nodige vragen op. Woont Esmée daar alleen of trekt Job er ook bij in? “Ik heb natuurlijk wel bij Job lopen peilen of hij ervoor openstaat en Job wil hier ontzettend graag bij intrekken (…) Ik denk dat ik hem vandaag daarom wil vragen of hij officieel bij mij in wil gaan trekken.”

Esmée ging all out met ballonnen, brownies, chocolade en een lief kaartje met daarop the big question. In een video deelde Esmée de reactie van Job. “Ach, schatje toch. Natuurlijk zeg ik ja!”, klonk het in de video. Zo lief!

Beeld: Love Island, Instagram

Laatste nieuws