De Bachelorette-Rick over liefdesleven: ‘Heb vlinders’

'Ik heb hartstikke leuk contact met iemand'

In de laatste aflevering van De Bachelorette nam Sylvia Geersen wederom afscheid van twee mannen, waaronder Rick. Samen met Robert, die al eerder afviel, is hij te gast bij de aftertalk van Rumag. Daar blikt Rick niet alleen terug op zijn avontuur, maar doet hij ook een boekje open over zijn huidige liefdesleven.

Rick

Hoewel sommige kijkers een aantal afleveringen terug al dachten dat Rick naar huis zou gaan, bleek niets minder waar te zijn. Sylvia was nog steeds geïnteresseerd in deze gentleman, en hij werd in de laatste aflevering zelfs nog op date gevraagd. Samen met Matthijs en Giancarlo gingen ze whale-watchen langs de kust van Zuid-Afrika. Een bijzondere date, want het viertal spot op de boot twee enorme walvissen. Verderop in de aflevering zien we echter dat Rick zich zorgen maakt om zijn positie – en die zorgen blijken terecht. Tijdens de rozenceremonie kreeg hij helaas geen roos en moest hij zijn koffers pakken.

Leuk contact

De opnames van De Bachelorette zijn alweer een tijdje geleden, en dat betekent dat de heren inmiddels ook de kans hebben gehad om verder te daten. “Rick, hoe is het bij jou in de liefde?”, vraagt René Watzema zich dan ook af. “Eh, vrij stil”, grapt hij. Maar dan vervolgt hij: “Nee hoor, ik heb hartstikke leuk contact met iemand. Ik zoek het verderop, want die woont niet in Nederland”, verklapt hij. Ze blijkt namelijk aan de andere kant van de wereld te wonen, op het prachtige Bonaire.

Vlinders

Hoe Rick zijn nieuwe liefde heeft gevonden? “Zij heeft mij een bericht via Insta gestuurd, maar wel met een hele andere insteek”, zegt hij. “Meer een volwassen insteek.” Wat zij anders doet dan anderen? “Mij sowieso al direct een compliment geven voor het feit hoe eerlijk ik geweest ben”, legt Rick uit. Daarnaast is ze erg geïnteresseerd in hem. Of het potentieel de moeder van zijn kinderen is, wil René nog weten? “Tot nu toe kan ik wel zeggen dat ik vlinders heb, ja”, zegt hij met een grote glimlach. “Als ze belt word ik blij.” De twee hebben elkaar echter nog niet in real life ontmoet. Binnenkort dus een reisje naar Bonaire voor Rick? To be continued!  

Bron: YouTube Rumag | Beeld: JPF Photo

Laatste nieuws