Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Emotionele Sylvia in de Bachelorette: ‘Toen ben ik voor mijn vader gaan zorgen’

En dat terwijl ze op de vlucht was voor haar eigen problemen.

In de eerste vijf afleveringen van De Bachelorette heeft Sylvia Geersen al heel wat mannen terug naar Nederland gestuurd. Nu is het tijd om de overgebleven heren beter te leren kennen. Het topmodel heeft in de aflevering van gisteren een romantische lunch met drie heren, waar ze een boekje open doet over haar verleden.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de laatste aflevering van De Bachelorette.

Emotioneel gesprek

Sylvia gaat op groepsdate met Giancarlo, Matthijs en Oscar. Ze nodigt de drie vrijgezelle mannen uit om op een romantische plek te komen tafelen. De gesprekken tussen de mannen en de bachelorette lopen soepel maar Sylvia wil graag haar serieuze kant aan de mannen laten zien. Het model durft zich dan ook steeds meer open te stellen tegenover de heren. Zij vertelt het drietal over haar verleden en dat zorgt voor een emotioneel gesprek.

''Ik heb op zolder gewoond bij mij vader want ik moest vluchten voor mijn ex'', vertelt ze. In wat voor vervelende situatie ze ook zat, haar vader had ook hulp nodig. Ze is toen voor hem gaan zorgen. Als Oscar vraagt hoe het nu met hem gaat, vertelt ze: ''Hij is overleden'', en barst ze in tranen uit. De mannen vinden het fijn dat het model haar hart zo openstelt. Ze geven dan ook toe steeds meer gevoelens voor de bachelorette te krijgen.

Eerder al ontroerd

In een eerdere aflevering ontstond ook al een bijzonder moment met een van deze vrijgezelle heren. Giancarlo vertelde aan de bachelorette dat hij veel tijd met zijn moeder doorbrengt. Hij wil dan ook weten hoe de band tussen Syliva en haar moeder is. En die vraag stelt hij niet zomaar, het komt omdat hij niet veel familie meer heeft. “Mijn broertje is zeven jaar geleden overleden aan een dodelijk ongeluk”, vertelt hij openhartig. “Ik dacht al dat er iets achter jou schuilde”, reageert Sylvia, die duidelijk geraakt is. Ze herkent zich namelijk in zijn verhaal. “Ik ben ook mijn zus kwijtgeraakt toen ik 15 was… mijn grotere zus. Zij was 21 en ik 15”, vertelt ze. “Dat hebben we gemeen.”

De Bachelorette is elke donderdag te zien bij Videoland. 

Bron: Videoland | Beeld: De Bachelorette