Déze Bachelorette-deelnemer lijkt sprekend op de broer van Monica Geuze

Wow!

De Bachelorette met Sylvia Geersen is in volle gang! Het topmodel heeft al heel wat mannen naar huis gestuurd en pakt nu de kans om de overgebleven heren beter de leren kennen. In de laatste aflevering zagen we dat Sylvia steeds meer een klik krijgt met Matthijs. Maar wist je dat deze deelnemer als twee druppels water op de broer van Monica Geuze lijkt?

Bekend gezicht

Wekelijks kunnen we genieten van Sylvia’s zoektocht naar ware liefde. Enne, misschien vindt ze die liefde wel bij Matthijs – die eerder al eens meedeed aan Temptation Island. Presentatrice Monica Geuze moet echter wel even twee keer hebben gekeken toen ze hem voor het eerst zag. Wat blijkt namelijk? Matthijs lijkt als twee druppels water op de broer van Monica.

Hetzelfde

Matthijs lijkt niet alleen sprekend op Monica’s broer, de twee hebben nog veel meer gemeen dan alleen hun looks. Ze hebben namelijk ook dezelfde naam én hetzelfde beroep. Dat viel ook TikTokster Eline Visser op. Ze maakte er een video over om te laten zien dat de twee echt bijna dezelfde persoon zijn.

@elinevisser

Wie is dit ook opgevallen?😱🤯 #thebachelorette #sylviageersen #matthijs #broervan #shock #fyp

♬ original sound – Eline Visser

Mocht je geen idee hebben hoe Matthijs Geuze – de broer van Monica – eruitziet. We’ve got you. Hieronder delen we een aantal foto’s zodat je de vergelijking zelf kunt maken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Matt Geuze (@mattgeuze)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Matt Geuze (@mattgeuze)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Matt Geuze (@mattgeuze)

Emotioneel gesprek

In de laatste aflevering van De Bachelorette zagen we hoe Sylvia op groepsdate ging met Giancarlo, Matthijs en Oscar. Ze nodigt de drie vrijgezelle mannen uit om op een romantische plek te komen tafelen. De gesprekken tussen de mannen en de bachelorette lopen soepel maar Sylvia wil graag haar serieuze kant aan de mannen laten zien. Het model durft zich dan ook steeds meer open te stellen tegenover de heren. Zij vertelt het drietal over haar verleden en dat zorgt voor een emotioneel gesprek.

Bron: TikTok @elinevisser, Instagram @mattgeuze | Beeld: JPF Photo

Laatste nieuws