De Bachelorette-Melvin over concurrenten: ‘Zij hadden vanaf het begin al een klik met Sylvia’

Melvin vertelt wie hij als concurrentie zag.

In de laatste aflevering van De Bachelorette eindigde het avontuur helaas voor Melvin. Hij kreeg geen roos van Sylvia tijdens de rozenceremonie. Bij RTL’s Rozenpraat blikt de Amsterdammer terug op zijn deelname en vertelt hij wie hij als zijn grootste concurrenten zag.

Teleurstelling

Melvin is niet met Sylvia op date geweest in een van de afleveringen en daar baalt hij achteraf best wel van. “Ik verwachtte eigenlijk wel op date te gaan, omdat ik best wel een goed gesprek had gehad na het Special Forces-gebeuren, dus dat was best wel een teleurstelling. Het voelde goed toen ik mijn verhaal bij haar deed”, aldus Melvin.

Date

Of Melvin een plan had om Sylvia voor zich te winnen? “Ik had niet echt een plan”, zegt hij. De dj keek het per situatie even aan. “Het was juist een beetje van: nu geef ik een beetje, nu doe ik een stapje terug of nu blijf ik mysterieus”, legt hij uit. “Ik heb wel het gevoel dat ik er echt voor gestreden heb, maar dat ik er niks voor terug gekregen heb. Daar baal ik best wel van, want ik had best een keer op een wat kleinere date gewild, waarin ik mezelf misschien wat meer had kunnen laten zien”, zegt Melvin.

Het is Melvin dus niet gelukt om het hart van Sylvia te veroveren, maar wie maakt er volgens hem dan wel kans om de finale te halen? Dat zullen Tjeerd en Joris zijn, want Melvin zag deze mannen toch wel als concurrentie. “Zij hadden vanaf het begin al een klik met Sylvia en dat had ik niet echt. Dus ik zag hun wel echt als concurrentie”, zegt hij.

“Tjeerd speelde gewoon heel tactisch met zijn roos. Hij wachtte gewoon echt op het juiste moment af. Dus dat doet hij alleen maar goed”, stelt Melvin. Tjeerd kreeg de witte roos van Sylvia na een spel. Hierdoor krijgt hij de kans om een date van iemand af te pakken. “Ik zei tegen hem dat als hij hem bij mij in zou zetten, ik weet waar hij slaapt”, grapte Melvin. Tjeerd heeft de roos tot nu toe nog niet ingezet.

Positief gevoel

Sylvia zei aan het einde van de aflevering dat ze Melvin geen roos heeft gegeven, omdat ze niet het gevoel had dat ze naar elkaar toe groeiden. “Ik had dit gevoel ook wel”, zegt Melvin. “Dit kwam ook wel omdat ik niet met haar op date geweest ben, en dan zie je het op een gegeven moment toch wel de andere kant op gaan. Ik kan wel zeggen dat ik er alles aan gedaan heb”, aldus Melvin.

Hij heeft in ieder geval een positief gevoel over gehouden aan zijn deelname. “Ik heb veel van mezelf geleerd (..) En ik ben er met heel veel zelfvertrouwen weer weggegaan”, aldus de realityster.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: JPF Photo

Laatste nieuws