Gigi Hadid openhartig over co-ouderschap met Zayn

'Dat ze bij beide ouders kan zijn, maakt me heel gelukkig'

Het is niemand ontgaan dat Gigi Hadid en Zayn Malik – na een vermoedelijke uitbarsting én uitgedeelde klap van Zayn aan zijn schoonmoeder Yolanda Hadid – al een hele tijd uit elkaar zijn. De twee delen nog wel een dochtertje, Khai. In een interview doet Gigi een boekje open over hoe lastig deze situatie soms kan zijn.

Geluk

Aan The Sunday Times vertelt het topmodel dat ze alleen werkt als de tweejarige Khai bij haar vader is. “Dat ze bij beide ouders kan zijn, maakt me heel gelukkig”, stelt ze. Wanneer je gescheiden bent, is het volgens Gigi belangrijk om het geluk van het kind voorop te stellen.

Half Brits

Het model ziet nu al bepaalde eigenschappen in Khai terug van haar Britse vader. “Ze at als baby in mijn buik al Brits eten en nu vindt ze dat nog steeds lekker. Ze zegt sommige woordjes zelfs met een Brits accent, dat vind ik geweldig.” Of Gigi spijt heeft dat ze op jonge leeftijd moeder is geworden? Absolutely not. “Ik wilde altijd al moeder worden, maar ben er nooit obsessief mee bezig geweest. Het is een zegen dat ik Khai heb gekregen.”

Break up

In 2020 werd Khai geboren, en slechts een paar weken na haar eerste verjaardag besloten Gigi en Zayn uit elkaar te gaan. De break up was het gevolg van een knipperlichtrelatie van zes jaar die volgens sommige bronnen nogal toxic was, én een incident waarbij Zayn vermoedelijk schoonmoeder Yolanda tegen de kast duwde en haar uitmaakte voor ‘Hollandse slet’.

Een cursus woedebeheersing, een geldboete voor Zayn en een periode van rust voor Gigi later, lijkt het nu aardig rustig te zijn binnen de familie. Zowel Gigi als Zayn hebben aangegeven het beste te willen voor hun dochter, en zijn daarom nog steeds betrokken bij elkaars levens. Good for them!

Bron: RTL Nieuws, ELLE | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws