‘Gigi Hadid en Zayn Malik zijn uit elkaar’

De breuk volgt op geruchten dat Zayn zijn schoonmoeder zou hebben geslagen.

Momenteel zien we de ene na de andere break-up voorbijkomen. Ook de relatie tussen Gigi Hadid en Zayn Malik zou nu (opnieuw) voorbij zijn. Dat hebben meerdere bronnen bevestigd aan People.

Uit elkaar

De breuk volgt op het eerdere nieuws dat Zayn een aanvaring zou hebben gehad met Yolanda Hadid, de moeder van Gigi. “Ze zijn uit elkaar”, aldus de bron bij People. En hoewel de zanger en het model niet langer lovers zijn, zullen ze wel contact houden over de zorg voor hun dochtertje Khai. “Ze zijn allebei goede ouders, ze verdelen de taken. Yolanda is natuurlijk heel beschermend ten opzichte van Gigi, ze wil het beste voor haar dochter en kleindochter Khai.”

Gigi en Zayn kregen in 2015 een relatie. De twee zijn al eens eerder uit elkaar geweest, maar kwamen in 2019 weer bij elkaar. In 2020 werd hun liefde bezegeld met de komst van baby Khai. Inmiddels zouden ze al ruim een maand uit elkaar zijn.

Geslagen

Yolanda beweert te zijn geslagen door de zanger en overweegt zelfs aangifte te doen, dat meldde TMZ onlangs. Zayn heeft op Twitter gereageerd op de geruchten. “Ik wil dat mijn dochter opgroeit in een veilige omgeving. Een plek waar familieproblemen die eigenlijk privé zijn, niet zomaar de wereld in worden geslingerd”, schrijft hij.

Ook reageerde hij bij TMZ: “Ik ontken ten stelligste dat ik Yolanda Hadid heb geslagen en omwille van mijn dochter weiger ik verdere details te geven. Ik hoop dat Yolanda haar valse beschuldigingen zal heroverwegen en dat we onze familieproblemen in de privésfeer kunnen oplossen.”

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws