Lena en Leandro over liefde in de jungle: ‘Het voelde gelijk goed’

De realityster vertelt: 'Ik merkte dat er een bepaalde klik was, maar we konden het niet echt uitzoeken'

In het afgelopen seizoen van Echte Meisjes in de Jungle gingen twaalf meiden de strijd met elkaar aan. Lena heeft de felbegeerde geldprijs niet mee naar huis genomen, maar ze is in ieder geval niet met lege handen vertrokken uit de jungle. Lena heeft daar namelijk haar lover gevonden! De lovebirds vertellen er in de auto bij YouTube-ster Nick Eshuis alles over.

Liefde in de Jungle

Fans van het programma gierden het uit om Lena die maar niet haar evenwicht leek te kunnen bewaren. Maar de liefde vinden in de jungle? Dat had Lena vast niet verwacht toen ze besloot mee te doen aan het programma. Toch overkwam het haar en viel ze – letterlijk – als een blok voor geluidsman Leandro.

Ontstaan van de liefde

Het stel vertelt bij Nick Eshuis in de auto meer over hun liefdesverhaal. Leandro biecht op: ”Voordat ik haar kende, had ik wel een ander beeld. Ik dacht dat ze wat drukker zou zijn, maar ze is echt rustig.” Als Nick aan Lena vraagt of ze gelijk wist dat ze werk van Leandro ging maken toen ze hem zag, zegt ze dat dit zeker het geval was. ”Het voelde gelijk goed. Het klinkt heel cliché, maar ik dacht wel gelijk van: ja! (…) Ik merkte ook al heel gauw dat hij serieus met mij was, en niet alleen op sex uit was.”

Toch was het voor de twee ook niet altijd makkelijk om elkaar in de jungle te ontmoeten. Zo vertelt Lena: ”Ik merkte dat er een bepaalde klik was, maar we konden het niet echt uitzoeken. Je mag als crew zijnde natuurlijk niets doen.” Eenmaal thuis konden ze hun gevoelens de vrije loop laten en is de vonk tussen de twee overgesprongen. De YouTube-ster is nog wel even benieuwd: ”Wie zei er als eerst: ‘ik hou van je’ tegen de ander?” Daar hoeven ze niet lang over na te denken; dat blijkt Lena te zijn. Cute!

OnlyFans

Als Nick vraagt of Lena nog iets met haar OnlyFans account doet, zegt ze: ”Ik heb sinds we samen zijn niets meer geplaatst. Ik vond het zelf eigenlijk ook een beetje gek om halfnaakte foto’s van mezelf te posten als ik in een relatie zit.” Vriend Leandro blijkt juist heel supportive hierover naar zijn nieuwe vlam. Hij bood aan dat, als ze het graag wil blijven doen, ze het samen op een professionele manier zouden kunnen aanpakken. Classy en sexy shoots in een professionele studio. Als de YouTuber aan de realityster vraagt of ze dat ziet zitten, zegt ze: ”Wie weet gaan we dat ooit doen.”

Bron: YouTube Nick Eshuis | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws