Nicolette van Dam geeft update na ski-ongeluk

'Het is soms best confronterend', aldus de presentatrice.

Nicolette van Dam en Bas Smit zijn samen met hun dochters op wintersport. Helaas heeft Nicolette maar kort kunnen genieten van het ski-tripje, want ze scheurde haar voorste kruisband en meniscus na een vervelende val. De presentatrice geeft nu een update over de situatie.

Confronterend

Dat een ongeluk in een klein hoekje zit, daar is Nicolette deze vakantie op pijnlijke manier achter gekomen. Maar zoals we van haar gewend zijn, blijft ze altijd positief. “Intens geluk met deze 3!” schrijft ze op Instagram bij een kiekje van haar man en dochters. De presentatrice kan niet meer skiën en moet met haar been in een brace rondlopen (of uh, liggen). “Het is allemaal ff wennen en soms best confronterend sinds m’n🦵🏼”, vertelt ze. Maar Nicolette maakt er het beste van! “We genieten altijd al samen maar lijkt wel of alles nóg intenser is geworden. En daar ben ik heel dankbaar voor 🍀🙏♥️ Top team met z’n 4-tjes. ♥️”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1)

Ongelukje

Bas en Nicolette gingen deze voorjaarsvakantie lekker naar de sneeuw, samen met dochters Lola en Kiki. Helaas was het skiën voor de Nicolette zelf maar van korte duur. “Nou, dit is wel ff een tegenvallertje”, schreef ze dit weekend naast een foto. Op het kiekje zien we de actrice/presentatrice gekleed in een skipak in een rolstoel zitten. En ondanks alle malaise toch met een duimpje omhoog. Wat er precies is gebeurd? Nicolette geeft uitleg.

“Gescheurde voorste kruisband en meniscus. Skiën ging hartstikke lekker. Waren zo aan het genieten. Pech toen we de skilift uitgingen en ik bleef hangen in de ski’s van de kinderen. Super goede en lieve hulp gehad om beneden te komen. Nu verplicht rust… Wat ik heel moeilijk vind. Maar gelukkig maken we er altijd overal weer een feestje van.” Beterschap, Nicolette!

Bron: Instagram @nicolettevandam1 | Beeld: NL Beeld 

Laatste nieuws