Oh no: pechvogel Nicolette van Dam heeft ski-ongeluk(je)

Een ongeluk zit in een klein hoekje. En daar is Nicolette van Dam ook achtergekomen tijdens haar ski-tripje!

De voorjaarsvakantie is inmiddels in volle gang. Afgelopen vrijdag was dat al te merken aan de vele kilometers file op de Nederlandse wegen. Veel mensen verruilen het druilerige Nederland immers graag tijdelijk in voor een zonovergoten skipiste in het buitenland. Zo ook Nicolette van Dam. Alleen draaide haar wintersportavontuur uit op een ramp. Of nou ja, ramp… Zelf blijft ze er gelukkig positief onder.

‘Nu verplicht rust…’

“Nou, dit is wel ff een tegenvallertje”, schrijft Nicolette naast een foto. Op de kiek zien we de actrice/presentatrice gekleed in een skipak in een rolstoel zitten. Uiteraard met een zuur hoofd, maar ondanks alle malaise toch met een duimpje omhoog. Wat er precies is gebeurd? Nicolette geeft uitleg:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1)

“Gescheurde voorste kruisband en meniscus. Skiën ging hartstikke lekker. Waren zo aan het genieten. Pech toen we de skilift uitgingen en ik bleef hangen id ski’s vd kinderen. Super goede en lieve hulp gehad om beneden te komen 🙏 Nu verplicht rust… wat ik heel moeilijk vind. Maar gelukkig maken we er altijd overal weer een feestje van 🍀”

Slalommend van de berg sjezen zit er dus voorlopig niet in, maar Nicolette probeert er duidelijk het beste van te maken. Beterschap!

Bron: Instagram | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws