Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Fabiola over EMIDJ-reünie: ‘Ik keek er heel erg tegenop’ 

'Ik voelde spanning tussen alle meiden'

Echte Meisjes in de Jungle 2023

We weten inmiddels wie Echte Meisjes in de Jungle heeft gewonnen, maar fans van het programma zien eigenlijk alleen de reünie van het programma als dé ontknoping. Aan Grazia deelt Fabiola wat we er ongeveer van kunnen verwachten.

Ruzies tijdens de reünie

De opnames van Echte Meisjes in de Jungle zitten er al een aantal maanden op, maar een paar weken geleden werden de meisjes opnieuw opgetrommeld. Dit keer om een reünie op te nemen, want wat er allemaal in Laos is gebeurd, verdient een nabespreking. Grazia belde met Fabiola om te vragen wat we ervan kunnen verwachten. "Het was een heftige reünie", vertelt Fabiola. "De ruzie tussen sommige mensen is bijgelegd. Dat vond ik mooi om te zien, dat mensen toch wel volwassen kunnen zijn, maar een andere ruzie is alleen maar erger geworden."

En juist om die ruzies had Fabiola eigenlijk helemaal geen zin om naar de opnames van de reünie te komen. "Ik had geen zin in ordinaire wijven die naar elkaar gaan gillen. Ik keek er heel erg tegenop. Ik had er slecht door geslapen en had er geen zin in. De opnames van het programma waren al een tijdje geleden en voor mij was het al klaar, ik hoefde het niet her te beleven."

Op het moment van de reünie-opnames was Fabiola nog herstellende van de allergische reactie waarvoor ze zelfs nog in het ziekenhuis terecht was gekomen. "Ik was daar nog van aan het bijkomen." Na de opnames blijven plakken, deed de blondine dan ook niet. "Ik voelde spanning tussen alle meiden. Na de opnames ben ik gelijk weggegaan, ik had geen zin in gezeik met iemand."

Veel tegelijk

Momenteel staat Fabiola volop in de media. Naast EMIDJ deed ze ook mee aan First Dates en ze bracht vorige week haar nieuwe single Instagram Soldaat uit – en dat allemaal naast haar andere werkzaamheden. "Ik heb het echt druk gehad", blikt de 22-jarige terug. "Ik heb wel echt van alles genoten, maar het was superdruk. In mijn leven komt alles altijd tegelijk. Ik geniet nu van mijn rust."

En nu alle opnames achter de rug zijn, kijkt Fabiola ook met een goed gevoel terug op Echte Meisjes in de Jungle. "Ik heb het wel zwaar gehad, maar uiteindelijk vond ik het een mooie ervaring." Ondanks alle drama, heeft de realityster het ook echt leuk gehad met een aantal meiden. "Ik heb veel mooie mensen leren kennen."

Beeld: BrunoPress