Oh no! Fabiola Volkers in het ziekenhuis na allergische reactie

'Ik heb ook altijd wat', aldus de realityster.

Wat een gezellige avond moest worden, eindigde dit weekend voor Fabiola Volkers in het ziekenhuis. De realityster kreeg namelijk een allergische reactie op medicijnen. Op Instagram vertelt ze wat er gebeurde en hoe het nu met haar gaat.

Allergische reactie

Afgelopen weekend had Fabiola een gezellig avond gepland met onder meer Michella Kox. Helaas eindigde dat allemaal anders dan verwacht. “Nou Michella, was een leuk avondje Amsterdam 😂🥲 Ik heb ook altijd wat”, schreef ze bij een foto vanuit het ziekenhuis. Gisteren gaf de realityster iets meer duidelijkheid over wat er nu precies is gebeurd. “Ik had een allergische reactie op medicijnen, waardoor ik benauwd was”, legt ze uit. “Ik heb gelukkig gelijk medicijnen gekregen van het ziekenhuis.” Inmiddels gaat het dan ook beter met Fabiola. “Voel me gelukkig beter, alleen nog beetje opgezwollen 💕 Nu effe lekker uitrusten. Soon back.” Veel beterschap!

Fabiola

Bron: Instagram @fabiola.volkersofficial

Echte Meisjes

Fabiola is momenteel te zien in Echte Meisjes in de Jungle, waar ze samen het rode team – oftewel, de Si Deng Babes, het avontuur aangaat in de jungle van Laos. En hoewel de sfeer binnen het team de eerste afleveringen juist erg goed en gezellig was, sloeg dat de vorige aflevering helemaal om. Fabiola en haar team hadden een overnachting in het luxe kamp gewonnen. Het blauwe team moest overleven in het primitieve kamp, maar dat bleek slechts een paar honderd meter uit elkaar te liggen. Toen Diva en Michella een kijkje kwamen nemen in het luxe kamp en er gezellig bij kwamen zitten, barstte de bom. Teamcaptain Janice was hier namelijk niet blij mee, en ook Annebel was not amused. Fabiola kon het echter wel goed vinden met de meiden en was, in tegenstelling tot Janice, dan ook blij verrast toen Michella hun team kwam versterken.

Onderschat

Hoewel Fabiola prima haar weg weet te vinden in de jungle, gaf ze eerder bij RTL Boulevard toe dat ze het zwaar heeft onderschat. De realityster vertelde dat ze Michella en de andere meiden allemaal aardig vond, maar de jungle viel haar behoorlijk tegen. Dat de ladies ook écht moeten overnachten in de jungle, had de realityster namelijk niet helemaal begrepen. Zij dacht namelijk dat ze s ‘nachts gewoon zouden overnachten in een hotel. Hilarisch!

Bron: Instagram @fabiola.volkersofficial | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws