Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oei: Fabiola beschuldigt mede-Meisje in de Jungle van diefstal

En Janice en Annebel vertellen over hun 'angst' voor Michella. Ai!

Echte Meisjes in de Jungle 2023

Dat het één grote chaos in Laos is, werd in de eerste twee afleveringen van Echte Meisjes in de Jungle wel duidelijk. Maar nu de eerste beelden online staan, doen ook steeds meer deelneemsters een boekje open over wat er gebeurt als de camera's níet draaien. Zo vertellen Annebel en Janice ons meer over het gedrag van Michella en beschuldigt Fabiola een mede-meisje van een criminele actie – say what?

Vluchten voor Michella

Bij radiozender FunX reageren Annebel en Janice op de eerste beelden van onze favo realityserie. "Ja we moeten jullie nog even wat juice vertellen denk ik, want er is heel wat gebeurd achter de schermen", begint Temptations Annebel. "Wij hadden ruzie met Michella Kots, want zo noemen we haar", vervolgt Janice. "Toen stopten de camera's, en dat is het enge, zij wordt helemaal lijp." Annebel vervolgt: "Zij schreeuwt: 'Ik maak jou dood!'" Toch probeerden de dames naar eigen zeggen niet mee te gaan in die agressie. "Ze hebben gezegd dat als je gaat vechten, dat je uit het programma moet. En dat wouden we niet. Dus op een gegeven moment hebben Annebel en ik de bosjes in moeten rennen, omdat dat wijf (Michella, red) helemaal doordraaide", vertelt Janice. Heftig!

@fernandofunx #meisjesindejungle waren vanochtend te gast in de morningshow en kwamen met heet nieuws @annabelvisscher @janiceblok #videoland #chaosinlaos #fyp ♬ origineel geluid - Fernando

Reactie Fabiola

Mede-meisje Fabiola reageert op deze beelden door een fragment van het interview op haar Insta te delen, waaruit blijkt dat volgens de Temptation-ster ook Janice niet heilig was. "Ik heb nog nooit iemand in mijn leven zo hard zien wegrennen. Leken wel twee puppy’s met hun staart tussen de benen. Ik moest echt pissen van het lachen! Daarna stal ze mijn push-up bh van Victoria Secret. Dag 80 euro", schrijft ze. Veel werk heeft ze er verder niet van gemaakt. "Ik zei niks, ik geloof in karma", aldus Fabiola.

Hmmm, dit is wel weer heel veel juice! Dat belooft heel veel goeds voor de komende aflevering op maandag. Can't wait!

Bron: Love Reality | Beeld: BrunoPress

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20230106 - 'Echte Meisjes In De Jungle' viewing party! Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Fabiola volkers