Dit zijn alle deelnemers van het nieuwe seizoen van De Verraders

Dit belooft veel goeds!

Er komt weer een gloednieuw seizoen van De Verraders aan! Gistermiddag werd al bekend gemaakt wie de eerste tien BN’ers zijn die het avontuur aangaan. En een paar uur later werd onthuld wie de andere tien BN’ers zijn. Wij stellen ze aan je voor!

De kandidaten

We hoeven niet lang meer te wachten op een nieuw seizoen van De Verraders, want de eerste aflevering is vanaf vrijdag 3 maart te zien bij RTL en vanaf zaterdag 4 maart bij Videoland. Gistermiddag maakte RTL alvast de eerste tien deelnemers bekend. Onder meer Selma Omari en Jessie Maya zijn dit seizoen te zien. Maar ook Nathan Rutjes, Irene van de Laar, Giorgio Hokstam, Maria Fiselier, Noor Omrani, Chahid Charrak, Katinka Simonse en Sunny Berman zijn van de partij.

Niet veel later werden ook de andere tien BN’ers bekendgemaakt die het avontuur aangaan: Jan Slagter, Herman den Blijker, Betty Glas, Pernille La Lau, Ferri Somogyi, Sander Huisman, Thomas Cammaert, Jordy Huisman, Billy Dans en Noël van Kleef.

Het ontspoort

Presentator Tijl liet onlangs al bij Jinek weten dat het nieuwe seizoen veel in petto heeft. “Het ontspoort als nooit tevoren.” Verder is Tijl heel positief over de nieuwe groep. “Je gaat van heel veel mensen heel veel houden. Ze gaan zo diep en je maakt zo’n heftige ervaring met elkaar mee en dat schept een band voor het leven.” We can’t wait!

Het nieuwe seizoen van De Verraders is vanaf vrijdag 3 maart te zien bij RTL en vanaf 4 maart te zien bij Videoland

Bron: Videoland, RTL Boulevard | Beeld: Videoland (Jasper Suyk)

Laatste nieuws