Deze BN’ers zijn te zien in het nieuwe seizoen van De Verraders

Dit zijn de eerste tien kandidaten!

Er komt weer een gloednieuw seizoen van De Verraders aan! Begin maart gaat het nieuwe seizoen van start en vandaag heeft Videoland de eerste tien BN’ers onthuld die dit seizoen te zien zijn in het programma. Wij stellen ze aan je voor!

De Verraders

In De Verraders spelen BN’ers onder leiding van Tijl Beckand een spannend spel vol listen en bedrog, met als doel om een zilverschat te winnen. Maar, er zit een addertje onder het gras. In het spel zitten namelijk een aantal ‘verraders’, die als doel hebben het spel te saboteren. Bovendien zullen de verraders iedere nacht één deelnemer ‘vermoorden’. In de tussentijd is het aan de ‘getrouwen’ de taak om uit te zoeken wie de verraders zijn, en ze er tijdens de ronde tafel uit te stemmen. Aan het einde mogen de overgebleven kandidaten de buit onderling verdelen óf ze verraden nogmaals hun medekandidaten en houden alles zelf. Spannend!

Eerste tien kandidaten

We hoeven gelukkig niet lang meer te wachten, want het nieuwe seizoen van De Verraders is vanaf vrijdag 3 maart te zien bij RTL en vanaf 4 maart te zien bij Videoland. Vanmiddag heeft RTL bekendgemaakt welke BN’ers dit keer het avontuur aangegaan. “Pssst… Dit zijn de eerste tien kandidaten van De Verraders 👀”, luidt de caption bij de video waarin ze één voor één worden onthuld. Onder meer Selma Omari en Jessie Maya zijn dit seizoen te zien. Maar ook Nathan Rutjes, Irene van de Laar, Giorgio Hokstam, Maria Fiselier, Noor Omrani, Chahid Charrak, Katinka Simonse en Sunny Berman zijn van de partij.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Ontspoort

Ja, je leest ’t goed. Dit zijn inderdaad de eerste tien kandidaten. Onlangs verklapte Tijl namelijk al bij Jinek dat er dit seizoen maar liefst twintig deelnemers meedoen. Wij zijn heel benieuwd naar de volgende tien! Verder deed de presentator in de talkshow al een boekje open over de kandidaten van dit seizoen. “Ze praten allemaal door elkaar en over zichzelf. Niet te doen”, zei hij. Maar ook: “Het ontspoort als nooit tevoren.” Verder is Tijl heel positief over de nieuwe groep. “Je gaat van heel veel mensen heel veel houden. Ze gaan zo diep en je maakt zo’n heftige ervaring met elkaar mee en dat schept een band voor het leven.” We can’t wait! 

Het nieuwe seizoen van De Verraders is vanaf vrijdag 3 maart te zien bij RTL en vanaf 4 maart te zien bij Videoland

Bron: Videoland, RTL Boulevard | Beeld: De Verraders 

Laatste nieuws