Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Prince Charmings Joey: ‘Ik was niet verliefd’

'Ik vond hem heel leuk, maar ik was niet verliefd'

Het is alweer een paar weken geleden dat prins Diego in de spannende finale van Prince Charming vol overtuiging voor Joey koos. Eenmaal terug in Nederland bleken de twee helaas toch geen match made in heaven te zijn. Terwijl Diego al volop gevoelens had, was Joey namelijk helemaal niet verliefd.

Spannende finale

Na een wekenlange zoektocht naar ware liefde, kwam Prince Charming een paar weken geleden weken geleden tot een romantisch einde. De finale was tot op het laatste moment ontzettend spannend. Zowel Joey als Cyrano hadden namelijk een ontzettend goede klik met de prins. De 24-uurs date van Diego en Cyrano was mega romantisch. De vonken spatten ervan af en de twee bekenden zelfs kriebels voor elkaar te hebben. Maar ook de ultieme date met Joey op een luxe jacht was voor de prins erg geslaagd. Hoewel Diego het tot op het laatste moment spannend hield, koos de knappe prins uiteindelijk voor Joey. Cyrano moest hij dan ook op het laatste moment teleurstellen. Zijn hart lag namelijk bij Joey en dat maakte hij heel duidelijk. “Lieve Joey, je bent het helemaal” zei hij. “Ik ga het toch nog tegen je zeggen: ik ben verliefd op je.”

Plottwist

Diego en Joey bleken helaas echter geen match made in heaven, of uh Greece, te zijn. Maar in de tussentijd had de prince himself wel een connectie opgebouwd met een ándere kandidaat uit het seizoen, zo bleek tijdens de reünie. Say what? Ja, wij zagen deze plottwist ook niet helemaal aankomen. Diego vertelde namelijk dat hij het heel gezellig heeft met runner up Cyrano. “We doen het heel rustig aan”, zei hij daarover. “Het is heel fijn wat we nu hebben en onderzoeken, want hij kan mij een heel veilig en vertrouwd gevoel geven. Het kan gek lopen en ik heb ook wel gevoelens voor deze persoon.”

https://www.youtube.com/watch?v=eqQ4iGOkkuM&ab_channel=NickEshuis

Niet verliefd

In een nieuwe MacDate van Nick Eshuis zijn Joey en Cyrano te gast om terug te blikken op hun Prince Charming-avontuur. Zo wil Nick weten of Joey eenmaal terug in Nederland gelijk met de prins mee naar huis ging? "Nee", lacht hij. "Ik dacht, laat mij met rust", geeft hij toe. Volgens Nick kwam hij op tv heel verliefd over, maar niks bleek minder waar. "Nee, ik was niet verliefd. Ik vond hem heel leuk, maar ik was niet verliefd."

En hoe het nu tussen Diego en Cyrano zit? "Ik heb geen relatie met Diego", stelt hij. De twee zien elkaar 'zo nu en doen'. "We hebben het gewoon heel gezellig, het voelt heel vertrouwd. Je hebt samen iets opgebouwd daar en dat levelt gewoon heel erg goed." Duidelijk!

Bron: YouTube Nick Eshuis, Grazia archief | Beeld: Jasper Suyk