Déze mannen uit Prince Charming hadden een romance met elkaar

Ze vonden ook onderling de liefde!

Na een wekenlange zoektocht naar de liefde, kwam Prince Charming vorige week tot een romantisch einde. Tijdens de spannende finale zagen we hoe prins Diego vol overtuiging voor Joey koos. Maarre, in de reünie komen we erachter dat de andere mannen het onderling ook erg gezellig met elkaar hebben gehad…

Bart en Leroy

Als eerste schuiven Bart en Leroy aan tafel bij presentator Carlo Boszhard, die een aantal foto’s laat zien waarop te zien is dat de twee mannen het duidelijk naar hun zin hebben met elkaar. “Nou we hebben wel wat gedaan, maar dat was gewoon voor de leuk”, onthult Leroy. “Laat ik het zo zeggen we hebben heel even kort een spanningsmomentje gehad, maar wel uiteindelijk besloten van het vriendschappelijke zit er gewoon meer in”, vult Bart aan. “We zijn super goede vrienden, maar niet meer dan dat.”

Joep en Jordie

Maar zij waren niet de enige die een spark hadden – niet bij de prins, maar bij elkaar. Ook Joep en Jordie hebben “drie hele leuke maanden gehad”, aldus Jordie. “We waren eerst aan het daten en dat werkte niet echt helemaal maar we zagen elkaar nog best wel vaak”, legt hij uit. Jordie vindt het duidelijk moeilijk om over de relatie te praten. De twee zien helaas geen toekomst samen. “Bij mij ontstond er geen liefde of gevoel van verliefdheid”, vertelt Joep. “Bij hem wel en dat botste.”

Cyrano en Diego

Diego en Joey bleken helaas ook geen match made in heaven, of uh Greece, te zijn. Maar in de tussentijd heeft de prince himself wel een connectie opgebouwd met een ándere kandidaat uit het seizoen. Say what? Ja, wij zagen deze plottwist ook niet helemaal aankomen. Diego heeft het namelijk heel gezellig met runner up Cyrano. “We doen het heel rustig aan”, zegt hij daarover. “Het is heel fijn wat we nu hebben en onderzoeken, want hij kan mij een heel veilig en vertrouwd gevoel geven. Het kan gek lopen en ik heb ook wel gevoelens voor deze persoon.”

Bron: Videoland, Prince Charming | Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws