Zijn Prince Charming Diego en Cyrano nog bij elkaar?

De twee geven een update!

Lees ook

Vorige week verraste Diego iedereen tijdens de reünie van Prince Charming met een enorme plottwist. Hoewel hij in de finale vol overtuiging voor Joey koos, bleken de twee toch geen match made in heaven. Met Cyrano, die tweede werd, bleek er echter nog wél een spark te zijn. Hoe gaat het nu tussen de heren? In de aftertalk van Rumag geven ze een update.

Spannende finale

Na een wekenlange zoektocht naar ware liefde, kwam Prince Charming twee weken geleden tot een romantisch einde. De finale was tot op het laatste moment ontzettend spannend. Zowel Joey als Cyrano hadden namelijk een ontzettend goede klik met de prins. De 24-uurs date van Diego en Cyrano was mega romantisch. De vonken spatten ervan af en de twee bekenden zelfs kriebels voor elkaar te hebben. Maar ook de ultieme date met Joey op een luxe jacht was voor de prins erg geslaagd. Hoewel Diego het tot op het laatste moment spannend hield, koos de knappe prins uiteindelijk voor Joey. Cyrano moest hij dan ook op het laatste moment teleurstellen. Zijn hart lag namelijk bij Joey en dat maakte hij heel duidelijk. “Lieve Joey, je bent het helemaal” zei hij. “Ik ga het toch nog tegen je zeggen: ik ben verliefd op je.”

Plottwist

Diego en Joey bleken helaas echter geen match made in heaven, of uh Greece, te zijn. Maar in de tussentijd heeft de prince himself wel een connectie opgebouwd met een ándere kandidaat uit het seizoen, zo bleek vorige week tijdens de reünie. Say what? Ja, wij zagen deze plottwist ook niet helemaal aankomen. Diego heeft het namelijk heel gezellig met runner up Cyrano. “We doen het heel rustig aan”, zei hij daarover. “Het is heel fijn wat we nu hebben en onderzoeken, want hij kan mij een heel veilig en vertrouwd gevoel geven. Het kan gek lopen en ik heb ook wel gevoelens voor deze persoon.” Inmiddels zijn de opnames van de reünie alweer zo’n drie weken geleden. Daarom waren Diego, Cyrano en Joey te gast bij de aftertalk van Rumag, om terug te blikken en een update te geven.

Hoe gaat het nu?

Presentatoren Fawry en René hebben natuurlijk, net als wij, maar één brandende vraag: hoe gaat het nu tussen de twee? “Het gaat nog steeds goed, we hebben het nog steeds hartstikke leuk”, zegt Cyrano. “We hebben een paar keer afgesproken en dat voelt heel vertrouwd.” Of er sprake is van een relatie, een flink of een ‘prela’? “Nee, niks van dat alles”, lacht Diego. “We zien wel”, vult Cyrano aan. “Maar gaat dit de goede kant op?” wil René nog weten. “Zijn er kriebels?” vult Fawry aan. “Weet ik nog niet”, zegt Cyrano voorzichtig. “Is dat heel erg? De momenten dat we samen zijn voelt heel goed en vertrouwd.” Diego kan daarentegen “helemaal in iemand duiken” en is wellicht al iets verder met zijn gevoel. Van een romance is momenteel dus nog geen spraken, maar wie weet wat de toekomst brengt. Wij wensen de twee in elk geval veel geluk samen!

Bron: YouTube Rumag | Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws

Zie ook