Dit is de winnaar van Prince Charming!

Déze man wist het hart van prins Diego te veroveren!

Na wekenlang genieten van een flinke portie drama, romantiek en nieuwe vriendschappen in het prachtige Griekenland, was het eindelijk tijd voor de grote Prince Charming-finale. Diego moest zijn keuze maken en koos voor niemand minder dan…

Winnaar

Hoewel Diego het tot op het laatste moment spannend houdt, kiest de knappe prins uiteindelijk voor Joey. Diego had met zowel Cyrano en Joey een goede klik maar hij moest toch iemand teleurstellen. Zijn hart ligt dus bij Joey en dat maakte hij heel duidelijk bij de dassenceremonie. “Lieve Joey, je bent het helemaal” begint hij. “Ik ga het toch nog tegen je zeggen: ik ben verliefd op je”, zegt de prins. Awhh!!

Joey

Maarre, wie is Joey eigenlijk? De 31-jarige hunk verhuisde van zijn dorp naar Rotterdam en bloeide daar naar verluidt helemaal op. Ook is hij politiek en maatschappelijk betrokken. Momenteel is hij namelijk werkzaam als politiek assistent van voor de gemeenteraadsfractie van de VVD. Joey zocht naar een partner met een krachtige uitstraling. En die heeft hij gevonden! In de eerste aflevering noemde Joey zichzelf een ‘labrador’ en we hebben kunnen zien dat zijn lieve en zachtaardige kant is behoorlijk in de smaak gevallen bij de prins!

Reacties

Veel fans van het programma staan dan ook achter de keuze van Diego en vinden de twee een “match made in heaven”. Wel twijfelen veel mensen na het voorstukje van de reünie of het goed afloopt tussen de twee. “Weet niet zeker of het uiteindelijk echt goed afgelopen is met Joey?! Maar… Ik hoop het!!! Wat een match 😍”, zegt een volger op Instagram. “Het moment dat je het erger vindt om op de reünie te wachten, dan de “laatste aflevering””, zegt een ander.

Of de twee tortelduifjes nog samen zijn, dat zien we volgende week donderdag bij de reünie. Can’t wait!

Bron: Love Reality, Videoland Prince Charming, Instagram @diegogonzalezclark | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws