Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit zijn de twee finalisten van Echte Meisjes in de Jungle

Deze twee meiden nemen het tegen elkaar op in de finale!

Het einde van Echte Meisjes in de Jungle is in zicht en het wordt met de aflevering spannender. In de aflevering van gisteren moesten er niet één, niet twee, maar vier meisjes de jungle verlaten. En dat betekent dat er nog maar twee meiden over zijn, die het in de finale tegen elkaar opnemen.

Afleveringen

We hebben de afgelopen weken kunnen zien dat de jungle van Laos geen genade kent. Waren het niet de moeilijke proeven die de dames het leven zuur maakten, was het wel het onderlinge gekibbel waar de meisjes wakker van lagen.

Hoewel het in eerste instantie allemaal senang leek bij de Si Deng Babes onder leiding van Annebel Visscher (en daarna onder leiding van Janice Blok), leek die band aan het einde van het seizoen toch een beetje in het water te vallen. En dat terwijl de band tussen de meiden van de Si Fah Sweethearts onder leiding van Channah Koerten (en daarna onder leiding van Lena) alleen maar sterker leek te worden.

Halve finale

In de laatste aflevering waren alleen Janice, Lena, Fabiola, Jill, Diva en Kelly nog over. Tijdens een evenwichtsproef namen zij het tegen elkaar op. Wie er het eerst viel was af en moest direct de jungle verlaten. Lena verloor als eerst haar evenwicht op de paal en moest weg. Het bleef even spannend, maar uiteindelijk was het Janice die het niet meer vol hield en ook van de paal af stapte. Beide teams verloren hiermee dus hun team captain.

De gelukkige winnaars van het spel waren Jill en Fabiola, die een high tea hadden gewonnen. Echt hebben ze niet van die prijs kunnen genieten, want het bleek om een wel heel 'high' tea te gaan. Namelijk, bungelend boven een ravijn...

Daarna was het tijd voor de allerlaatste proef voor de finale. De meiden moesten nog één keer samenwerken en een zak van 40 kilo met koffiebonen van A naar B tillen, om onderweg nog een paar vragen te beantwoorden. Team Jill en Fabiola leken op voorsprong te komen, maar uiteindelijk trokken Diva en Kelly toch aan het langste eind. Laatstgenoemde dames nemen het daarom tegen elkaar op in de finale. Gefeliciteerd, Diva en Kelly!

Beeld: Echte Meisjes in de Jungle (Jasper Suyk, Rob Jacobs)