EMIDJ-Lena over Jill: ‘Zij denkt dat ze Britt Dekker 2.0 is’

'Ze wilde ineens heel grappig overkomen.'

We zijn allemaal in de ban van Echte Meisjes in de Jungle. Helaas kunnen we nog maar twee afleveringen genieten van al de chaos in Laos, maar dat mag de pret niet drukken! Echt Meisje Channah trakteert ons namelijk op haar YouTube-kanaal – naast de afleveringen – ook nog eens op een aftertalk in ‘Kijken met Channah‘ samen met andere ladies. Dit keer waren Lena en haar vriend te gast.

Kijken met Channah

In Kijken met Channah blikt Channah Koerten samen met andere Echte Meisjes terug op de meest recente aflevering van Echte Meisjes in de Jungle. En dit keer waren Lena en haar vriend – die ze in de jungle heeft ontmoet – Leandro samen met Fawry not Sawry te gast bij Channah.

Nep

Aan het einde van de zesde aflevering zagen we dat Michella en Annebel – na hun rentree – nu toch echt definitief de jungle moesten verlaten. Beide Echte Meisjes werden door de andere teams weggestemd, maar als het aan Lena had gelegen had ze dat nu wel anders aangepakt.

“Ik denk nu achteraf gezien dat ik wel op iemand anders had gestemd”, biecht ze op. “Op Jill denk ik.” En als Fawry haar vraagt waarom, doet haar antwoord je verbazen. “Ik vond haar een klein beetje nep.” Wait, what?!

Jill

En hoewel Fawry duidelijk verbaasd is, klinkt het voor Channah bekend in de oren. “Annebel heeft dus ook vertelt dat Jill hartstikke nep is”, vertelt Channah. En om dit te bevestigen wordt er een klein stukje uit de vorige aflevering met Annebel en Janice laten zien.

“Nu ga ik gewoon eerlijk zijn, Jill was in het begin superlief”, begint Annebel. “Op een gegeven moment kwam ze los, toen zaten we bij het kampvuur en begon ze een beetje te praten. Later begon ze een beetje vriendinnetjes te worden met Gaby, en toen waren hun de hele met elkaar en praatte ze ook veel meer. (…) Maar ja, dat gaat nog wel komen, hoe je Jill gaat zien.”

Britt Dekker 2.0

Toch wil Channah meer weten en vraagt door over Jill. “We willen het nu weten”, aldus Channah. “Jill is best wel een slimme meid volgens mij. Maar op een gegeven moment ging ze een beetje in een bepaalde rol kruipen, dat ze wat dommig was”, reageert Annebel.

En ook Lena is het eens met Annebel. “Zij denkt dat ze Britt Dekker 2.0 is. Als je één op één met haar praat is ze gewoon heel rustig, gewoon normaal nuchter. Maar toen de camera’s erbij waren ging ze ineens heel Amsterdams plat praten. (…) Gewoon ineens heel grappig willen overkomen.”

Bron: YouTube Channah Koerten | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws