Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

OMG! Er komt een Echte Meisjes in de Jungle-reünie

Drama incoming!

Say whaaat? Echte Meisjes in de Jungle komt met een reünie, OMG! Fans van het programma hoopten al erg lang dat er na de spraakmakende afleveringen ook een reünie zou komen, enne: daar is duidelijk gehoor aan gegeven. Videoland kondigt vandaag namelijk aan dat we op 27 februari een heuse Echte Meisjes in de Jungle-reünie kunnen verwachten!

Reünie

Hoewel fans alleen maar konden hopen op een Echte Meisjes in de Jungle-reünie, is het hoge woord er nu ein-de-lijk uit: die komt er! "Zet de popcorn maar vast klaar! 🍿", luidt de caption. Exciting!

Si Deng Babes vs. Si Fah Sweethearts

Hoewel het in eerste instantie allemaal senang leek bij de Si Deng Babes onder leiding van Annebel Visscher (en daarna onder leiding van Janice Blok), leek die band aan het einde van het seizoen toch een beetje in het water te vallen. En dat terwijl de band tussen de meiden van de Si Fah Sweethearts onder leiding van Channah Koerten (en daarna onder leiding van Lena) alleen maar sterker leek te worden.

Drama, drama, drama

But there's more! Want nu de teams zijn samengevoegd tot één kamp kan dat alleen maar voor nóg meer drama zorgen. En dat terwijl er in elke aflevering wel drama te zien was. Zo zagen we bijvoorbeeld dat Louisa Janssen en Esmee Ipema fysiek ruzie kregen na een spel, waarna Esmee de jungle moest verlaten wegens medische redenen en Louisa uit het spel werd gezet.

En niet te vergeten de onderlinge haat tussen Michella Kox en Janice Blok & Annebel Visscher. En als de andere Echte Meisjes zich er ook nog eens mee bemoeien en zich uitlaten over de situatie op social media zijn de rapen helemaal gaar. Oh ja, ook niet geheel onbelangrijk: Lena die Jill 'nep' noemt en onthulde dat Annebel aan het flirten was met haar vriend tijdens de opnames. Drama, drama, drama! Genoeg redenen dus voor een spicy reünie. Wij zitten in ieder geval op het puntje van onze stoel en kunnen niet wachten! Ga jij ook kijken?

De reünie van Echte Meisjes in de Jungle is op 27 februari te zien bij Videoland. 

Bron: Videoland, Instagram | Beeld: Instagram, Echte Meisjes in de Jungle (Jasper Suyk, Rob Jacobs)