Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EMIDJ-Annebel wil strijdbijl begraven: 'Waarom moeten we nog drama maken?'

'Het is op een gegeven moment ook gewoon klaar.'

Nu Echte Meisjes in de Jungle bijna is afgelopen, zijn we natuurlijk allemaal benieuwd wie er met de winst vandoor gaat. Maar nóg nieuwsgieriger zijn we natuurlijk naar de reünie die er gaat komen, want wat gaat daar gebeuren? Grazia sprak Echt Meisje Annebel over haar exit waarbij ze alvast een tipje van de sluier oplicht over de reünie.

Vooroordelen

In gesprek met Grazia vertelt de knappe blondine openhartig over de andere Echte Meisjes. Want: waren er eigenlijk meiden die ze mee, of juist tegen vond vallen?

"Omdat ik zelf altijd heel erg heb meegemaakt dat mensen een vooroordeel over mij hebben, probeer ik dat eigenlijk over andere mensen niet te doen", vertelt Annebel. "Ik had wel bepaalde namen gehoord en je kent diegene wel van het internet, maar je weet niet hoe diegene echt is. Dus ik heb het wel gewoon op me af laten komen. En naja, het drama met bijvoorbeeld Michella enzo, dat had ik allemaal niet verwacht. Dat vond ik wel een beetje tegenvallen."

Reünie

Ook lichtte de beauty alvast een tipje van de sluier op over de reünie. "Ik ging er met de instelling heen dat als zij (Michella en Louisa, red.) normaal tegen mij zouden doen, dat we het misschien wel konden bijleggen", onthult ze. "Het is nu letterlijk een half jaar geleden dat we in de jungle zijn geweest, dus dan denk ik: waarom moeten we nog drama maken?"

"Wij hebben dingen gezegd, zij hebben dingen gezegd, iedereen heeft dingen gezegd en gedaan. Maar weet je, het is op een gegeven moment ook gewoon klaar. We zijn allemaal volwassen mensen denk ik dan."

Lastig

"Het is wel goed voor mijn part", vervolgt Annebel. "Tijdens de reünie is het dan wel weer een beetje geëscaleerd. Ze draaien gewoon de dingen best wel om, en dat vind ik erg. Zij zien bepaalde dingen gewoon echt op hun eigen manier en dat vind ik wel lastig. (...) Helaas zijn we er ook niet uitgekomen. Ik had het graag anders gezien, maar dat soort dingen vind ik persoonlijk wel heel erg jammer."

"We hebben natuurlijk wel gewoon met z'n allen in het programma gezeten. En al die drama is mooi en leuk, maar het moet op een gegeven moment ook gewoon klaar zijn. Ik heb andere dingen waar ik me op wil focussen in mijn leven en het is voor mij wel goed. (...) Ik heb er echt voor open gestaan om hun kant van het verhaal aan te horen en hoe hun dat zien, maar het is gewoon heel erg lastig", aldus de beauty.

Beeld: Jasper Suyk/Rob Jacobs